Kevesen gondolhatták a szezon előtt, hogy 5 forduló után a tabella 3. helyén állunk majd az osztályváltás után. Márpedig az eddigi mérkőzéseinkre visszagondolva talán kijelenthetjük, hogy megérdemelt az eddig összegyűjtött 10 pontunk. Korábban már írtunk az első forduló kibrusztolt győzelméről, melyet további 2 követett. A Csillaghegy otthonában még tartalékos csapattal sikerült behúznunk a győzelmet Szilágyi duplájával, a Pénzügyőr II elleni kerületi rangadón azonban már szinte a teljes keret Martin Béla rendelkezésére állt és magabiztos 3 gólos győzelmet arattunk a szintén BLSZ III-as bajnok, nyáron Bajnokok Tornáját nyert szimpatikus csapat ellen. A 4. fordulóban aztán jött egy kisebb megtorpanás, de biztosak vagyunk benne, hogy minden csapat megfog szenvedni a budatétényi “kispályán” ahol meg kellett elégedjünk egy 2-2-es döntetlennel.

A múlt hétvégén a Nagytétény gárdáját fogadtuk a “dobogósok rangadóján” ahol 1 gólos vereséget szenvedtünk egy 0-0 szagú mérkőzésen. Sajnos egy pillanatnyi kihagyásunkat kihasználta a rutinosabb csapat, akik amúgy végig igen durván játszottak. A piros mégis nálunk esett, a nyáron érkezett Németh Laci 2 meccses eltiltást kapott.

Az eddigi 5 meccsünkön 8 gólt lőttünk és 3-at kaptunk, nálunk csak a listavezető Nagytétény kapott kevesebbet (2).

Legeredményesebb játékosunk a 3 meccsen 4 gólt szerző Bedő Domonkos, aki az első két fordulót még kihagyta, de azóta a Budatétény és a Pénzügyőr ellen is duplázni tudott.

Csapatunk következő ellenfele a jelenleg 7. helyen álló Újbuda Kft. II lesz. Ahogy általában a tartalékcsapatoknál, az Újbudánál sem lehet tudni milyen összeállításban érkeznek majd Hidegkútra. Mindenesetre az, hogy az NB III-ban is holnap lépnek pályára talán kevesebb visszajátszót jelenthet. Legutóbb a 2012/13-as szezonban a BLSZ III-ban találkoztunk velük. Ebben a szezonban lettek bajnokok és jutottak fel a II. osztályba. Idegenben 6-2-re vertek minket, még a legendás “HULK által fűtött tavaszi hadjárat” hazai meccsén 0-0-ás döntetlen született.

Azon a meccsen még ellenfélként lépett pályára, de tél óta ismét minket erősít Bajor Benjamin aki holnap volt csapata ellen szerepelhet. Őt kérdeztük az ellenfélről:

“Nem sokat tudok róluk, már nagyon kevesen vannak ott az akkori csapatból. A védekezésük szerintem nem túl acélos. Viszont nagyon jó edzőjük van, ezt ki kell emeljem.”

Suskó Ferenc az Újbuda technikai vezetője a következőket mondta a holnapi meccs előtt:

“Egy jó mérkőzést várok, jó csapathoz látogatunk. Reméljük felnövünk a feladathoz. Még fogalmam sincs kik utaznak holnap Hidegkútra, ma délután (péntek) fog eldőlni. Az biztos, hogy lesz 1-2 meglepetés. Szerintem a Farkas Balázs – Simek Péter páros már fog tudni játszani, fiatalok és idősebbek vegyes csapata lesz, de olyan is lesz az NB 3-as keretből, aki a holnap nem utazik az első csapattal. Meglátjuk, hogy jövünk össze.”

Vezetőedzőnk Martin Béla nyilatkozata:

Lesznek hiányzóink, akik úgy néz ki, sajnos hosszabb időre kidőltek. Ők nagy kiesést jelentenek és reméljük mihamarabb egészségesen térnek vissza közénk. Az Újbuda erősségét nagyban befolyásolja a visszajátszók száma, amit sosem lehet előre tudni. Igazából ez mindegy is. Akármilyen ellenfél jön megpróbálunk helytállni.”

Szombat 15:00 Hidegkúti SC – Újbuda Kft. II

Várunk minden szurkolót a Pokorny Sportközpontba!!!

 

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.