Azt mindenképpen kijelenthetjük, hogy a 2014/15-s szezon a klub történetének egyik legsikeresebbike volt. A felnőtt csapataink szemszögéből mindenképpen, de utánpótlás csapataink is jól helytálltak, sőt az U11-es futsalosok nagyon szép eredményt értek el és csak kevésen múlott az országos döntőbe jutás. Az öregfiúk is megvalósították fő céljukat az idei szezonban, azaz a bennmaradást a II. osztályban.

Én azt vallom, osztálytól függetlenül a mai gyors, internet uralta világunkban nagyon fontos az, hogy rendelkezünk egy naprakész, gyorshírekkel, linkekkel frissülő facebook oldallal ahova fotók és videók is felkerülnek alkalomadtán. Honlapunkról is azt gondolom, hogy igényes és kifejezetten könnyen kiismerhető formátumú. Egyetlen hibája a mögöttünk hagyott szezonban az volt, hogy nem igazán volt frissítve. Elvétve olykor-olykor volt valami fellángolás, de igenis szeretném ha ez nem csak időszakos lenne, hanem folyamatos beszámolókkal, érdekességekkel szolgálhatnánk. Olyan terjedelmű írásokat szeretnénk itt közölni amik nem facebook bejegyzés kompatibilisek, hanem meccs beharangozók, meccsbeszámolók, edzői interjúk, szülők, játékosok által beküldött írások.

Ehhez, hogy ez kivitelezhető legyen szerkesztőségünk jelenleg pici. Konkrétan 1 személyes. Pár héttel ezelőtt kaptam egy megkeresést a facebookon egy lelkes anyukától, aki nagyon kedvesen megjegyezte, hogy örülnek, hogy külföldön is értesülhetnek a csapatot érintő hírekről, de az utánpótlás nagyon háttérbe szorul a felnőtt csapatokat érintő hírek, képek mellett. Ebben sajnos teljesen igazat kellett adjak neki, annak ellenére, hogy rövid hírként az UP és öregfiúk csapatok eredményeit is mindig megjelenítem. Ennél többel azonban nem szolgálhatok, hiszen jómagam a felnőtt csapatokért vagyok felelős, az ő mindennapjaikról tudok érdemben írásokat közölni. Persze nagyon jó lenne ha ez változhatna és még több cikk jelenhetne meg. Ehhez szeretnék segítséget kérni.

Szeretném megkérni az edzőket, szülőket, szurkolókat, játékosokat amennyiben van egy kis idejük és tudják segíteni honlapunk mindennapi munkáját nyugodtan küldjenek szerkesztőségünk @-mail címére beszámolókat melyeket névvel (kérés esetén név nélkül) hír formájában megjelentetünk honlapunkon.

Én a továbbiakban is megpróbálom a felnőtt csapatokról naprakész cikkekkel informálni csapatunk “követőit”, de ha lesznek segítő beszámolóink akkor ezentúl az utánpótlás is sokkal több figyelmet kaphat. Szeretettel várjuk a beszámolókat!!!

@-mail cím: apjokgergo@gmail.com

Hajrá Hidegkút!:))

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.