2016-ban második alkalommal kerül megrendezésre a felkészülést jól szolgáló, nagy pályás Téli Torna a Pokorny József Sportközpontban klubunk szervezésében. A tavalyi 7 csapat után azt reméltük még több csapat használja majd ki ezt a jó kis lehetőséget, ahol kiváló körülmények között egy kis versenyhelyzetben készülhetnek hétről hétre a csapatok. Ehhez képest sokáig úgy tűnt meg sem rendezhetjük a tornát…

Végül a jelentkező csapatokkal együtt a szervezők úgy döntöttek, hogy 3 csapattal is megrendezik a tornát. A házigazda Hidegkúti SC csapata mellett a címvédő, BLSZ III-as 33 FC, illetve a BLSZ II-ben hozzánk hasonlóan újonc (tavaly egy szinttel lejjebb bajnok) Pénzügyőr SE II csapatai vesznek részt.

Pikáns ütközetekre készülhetnek az érdeklődők. A Hidegkút és a Pénzügyőr a bajnokságban is egymás ellenfelei és kerületi rivalizálásról is beszélhetünk. (Az őszi bajnoki alkalmával 3-0-ás HSC győzelem született) A Pénzügyőr és a 33 FC tavaly óriási csatát vívott egymással a III. osztály bajnoki címéért, így biztos most visszavágna a budafoki csapat. A HSC pedig azért szeretne revánsot venni mert tavaly elhódította a “Harihárom” az I. Téli Tornát.

A csapatok kétszer mérkőznek meg egymással. Ha a hatodik forduló után egyenlő pontszám állna fenn előbb a gólkülönbség, majd a több rúgott gól és végül az egymás elleni összesített eredmény rangsorol.

A torna pontos menetrendje:

1. forduló: 01.09. szombat 14:00 Pénzügyőr SE II – 33 FC
2. forduló: 01.16. szombat 14:00 Hidegkúti SC – Pénzügyőr SE II 
3. forduló: 01.23. szombat 14:30 33 FC – Pénzügyőr SE II
4. forduló: 01.30. szombat 14:30 Hidegkúti SC – 33 FC
5. forduló: 02.06. szombat 14:30 Pénzügyőr SE II – Hidegkúti SC
6. forduló: 02.13. szombat 15:00 33 FC – Hidegkúti SC
A tornán minden helyezett díjazásban részesül, míg a legjobb kapus, a legjobb játékos és a gólkirály különdíjat kap!
Várunk minden érdeklődőt szeretettel!
A.G.

 

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.