Csapatunk ma este a BLSZ IV-ben szereplő FC Pifu 04 ellen kezdi meg a Budapest Kupa idei küzdelmeit. A mérkőzésre 20:30-as kezdéssel kerül sor a Siketek műfüves pályáján. ( Könyves Kálmán krt.)

A találkozó esélyesei igaz, hogy mi vagyunk, de ne felejtsük el, hogy ez egy tipikus kupa meccs lesz, ahol bármi megtörténhet.  Már több meglepetés eredmény született eddig is az első fordulóban!

A tavalyi sorozatban játéknélkül éltük meg a tavaszt és a harmadik fordulót, mivel a Híd-Únio és a Külker SC sem állt ki ellenünk az első két fordulóban. A harmadik körben a BLSZ I-es Ikarus gárdáját “fogadtuk” Ürömön, ahol a jóval esélyesebb vendégek 10-1-es győzelmet arattak. Itt azért jegyezzük meg, hogy később a harmadik helyen végeztek es azóta már a Magyar Kupa első fordulóját is sikerrel vették, a második fordulóban pedig az NB II-es Csákvárt fogadják majd.

A Pifu velünk ellentétben mar az első körben búcsúzni kényszerült. Tavalyi csoport ellenfelünk a CSHC volt kellemetlen vendég és 7-1-es győzelemmel ütöttek ki a hazaiakat.

Csapataink a közelmúltban a bajnokságban nem találkoztak. Legutóbb tavaly nyáron edzőmeccsen fogadtak bennünket, ahol tartalékos kerettel 3-0-ás vereséget szenvedtünk.

A Pifu jelenleg 2 fordulót követően a BLSZ IV. 1. csoportjanak 11. helyén áll 1 vereséggel és 1 döntetlennel, így talán nem túlzás kijelenteni, hogy illene felülmúlnunk őket. Az első csapat kerettagjai mellett a hiányzók sokasága miatt ezúttal páran a tartalékcsapat kerettagjai közül is lehetőséget kapnak majd.

Martin Béla – vezetőedző: “Anélkül, hogy lebecsülnénk a Pifu csapatát, tuvábbjutást várok. Sajnos ismét lesznek hiányzók, de így az eddig kevesebbet játszók is nagyobb szerepet kaphatnak.”

A tegnapi napon pedig elkészült a 2. forduló párosítása is. A mai párharc továbbjutója a következő körben a BLSZ I-ben szereplő Fővárosi Vízművek SK-t fogja vendégül látni. Ott már nem mi lennénk az esélyesek, de idén talán bebizonyíthatnánk, hogy nem vagyunk 9 góllal gyengébbek mint egy BLSZ I-es csapat…

Hajrá HSC!

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.