Kezdeném azzal, hogy aki nem jött nagyon sajnálhatja. Ez a 3. év, hogy nyáron a csapat Balatonszemesre utazik (már aki ráér), hozzánk a nyaralóba és eltölt egy frenetikus hosszú hétvégét.

Pénteken mentünk, a csapat egyik fele már kora délután Földvárra strandolni a melós fele pedig munka után egyenesen Szemesre. 9 körül itt találkoztunk összesen 6-an csupán (Bedő Doma, Hegyi Balázs, Pál Tibi, Gál Laci, Apjok Gege) illetve velünk volt Nagyapa is. A késői érkezés ellenére nagy fába vágta a fejszéjét a csapat és bográcsozásba kezdtünk. Éjfél környékén el is készült az étek ekkorra már igen oldott volt a hangulat és jól be is laktunk, annak ellenére, hogy a mi derék Dománk két rendkívül erős paprikával elcsapta a pörköltet. Ezután (immár Nagyapa nélkül) belevetette magát a csapat a szemesi éjszakába.

Szombaton hosszas pihenés után strandolás, majd 18:00-tól edzőmeccs szerepelt a programban Balatonszemes és Balatonöszöd közös csapata, a Somogy megyei II. osztályban szereplő Dél-Balaton FC ellen. A meccsre már leért Besnyői Márk és Cseh Pista is, sőt Siófokról átjött Szilágyi Gábor és barátja Levi is.

Az ellenfél 11 emberrel mi pedig 10-el játszottuk végig a 3×30 percet a borzasztó forroságban, de 60 percen keresztül emberhátrányban is teljesen méltó ellenfelek voltunk. Az utolsó harmadban már elfáradtunk és bekaptunk pár szerencsétlen gólt, igaz ha korábban értékesítjük helyzeteinket, valószínűleg nyerhettünk is volna.

Összeállítás: Gál Laci – Halász Levi, Rétfalvi Laci, Hegyi Balázs – Cseh Pista – Pál Tibi, Besnyői Márk – Bedő Doma – Szilágyi Gábor, Apjok Gege

Este folytatódott az „alapozás” a szálláson majd éjfélkor Balatonlellére indultunk a méltán híres Y bárba. A vonaton odafelé még egy kemény kondi edzést lenyomtunk, majd Szemes után Lellét is bevettük.

A két este alapján az idei „Csókkirály” díjat Hegyi Balázs, alias Gülü nyerte el, aki mindkét nap pontot szerzett. Gratulálunk!

Nagyon jól sikerült és jövőre is mindenképp megyünk, az egyetlen kár, hogy a 40 fős bő keretből összesen 8-an voltunk! Talán jövőre!:))

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.