Lezajlottak a 3. forduló meccsei igen rossz időjárási körülmények között. Nagy hideg, zuhogó hó és hóakadályok hátráltatták a csapatokat. Ennek ellenére izgalmas küzdős meccseknek lehettek szemtenúi a kilátogató hozzátartozók. A nap meglepetése talán a BLSZ IV-es Hidegkúti SC tartalék csapatának győzelme volt az egy osztállyal fejjebb vitézkedő Inter 04-el szemben. De a Previfitt is hősies csatát vívott a jóval esélyesebbnek tartott 33 FC ellen. Az a mérkőzés egy első percben esett góllal dőlt el.

33 FC – Previfitt SE 1-0 (1-0)

G.sz.: Jobbágy

A 9:30-ról 15:30-ra halasztott csoportmeccs esélyese a BLSZ III 2. helyén álló “Harihárom” akik rögtön az első percben vezetéshez jutottak a 19-es számú Jobbágy Tamás góljával. Már zajlik a második félidő, ahol a havazáson, hóakadályokon kívül az el-elmenő világítás problémákkal is küzdenek a felek. Maradt az 1-0 a meccsen melyet leginkább a küzdelem jellemzett.

Hidegkúti SC II – Inter 04 4-3 (1-0)

G.sz.: Szilágyi 2, Fenyvesi, Apjok ill. Bereczki, Adányi

A nap második meccsén a hidegkúti fakó ütközött a BLSZ III-as Interrel. A csapatok nem csak egymással, de az elemekkel is megküzdöttek. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott ám a hazaiak egyik helyzetüket sikerült gólra váltsák Szilágyi révén. Az első félidő krónikájához tartozik, hogy a 25. perc környékén Pétery Zoltán sérülés miatt elhagyta a pályát így megesett az egyetlen hidegkúti csere, helyén Bereczky folytatta. A második félidőben a vendégek nagyobb iramra kapcsoltak a HSC pedig kontrákra rendezkedett be. Előbb Szilágyi volt újbol eredményes, majd Fenyvesi Bence 11-est váltott gólra. Szépített az Inter Bereczki góljával. Ezután sajnos a sérült helyére beállt Bereczky is lesérült és mivel több csere már nem volt kénytelenek voltak a zöldek emberhátrányban folytatni. Szerencséjükre Apjok révén egyből betaláltak. Innen vette át az Inter az irányítást a fáradt, emberhátrányban küzdő Hidegkút ellen. Adányi és Weckermann góljai azonban csak a szépítésre voltak elegek. A kiegyenlített meccset a HSC II nyerte meg nagy csatában. Egymással… és az elemekkel szemben…

Hidegkúti SC – Rúg 6 FC 10-2 (2-2)

G.sz.: Stoll, Pál 2, Scherer 3, Mikus, Bedő 2, Lakatos ill. Plesa 2

Az első mérkőzésen az eddig 100%-os hazaiak a bordó mezes BLSZ IV-es ellenfelükkel ütköznek. A mérkőzés esélyesének a kék-feketék számítottak előzetesen.

Ennek ellenére a vezetést az alacsonyabb osztályú csapat szerezte meg nagy meglepetásre az 5. percben. A 94-es számú Plesa András volt eredményes.

Bár a HSC birtokolta többet a labdát nem beszélhetünk komoly mezőnyfölényről. Sőt egy kontratámadás végén Plesa megduplázta góljai számát, így már 0-2.

Stoll Gábor szépített. 1-2

Mikus Ádámot buktatták büntetőterületen belül. A labda mögé Pál Tibor állt aki magabiztosan értékesítette a 11-est. 2-2

A félidőben rászabadultak a gépek a pályára… elkezdődött a második játékrész.

Mikus Ádám duplájával fordított a Hidegkút! 4-2

Már 4 közte! Bedő duplával tért vissza sérüléséből! 6-2

Lakatos, Pál, Scherer 2…. 10-2

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.