Szombat este mindenki, aki rajong a labdarúgásért a Paks Újpest felett aratott megsemmisítő – 0-6 (!!!) – diadaláról beszélt. Ekkor még sokan nem számoltak azzal, hogy a Hidegkút II 7-et vág az AFC Soroksár II-nek. Pedig ez történt. A helyszín a Siketek műfüves pályája volt, mely lényegében téli otthonunknak mondható, hiszen minden héten felléptünk itt így az összes granulátumot ismerjük már a műfűben. A 40 fős keretünkből ezúttal kivételesen egy bőséges 11 fős kerettel érkeztünk a helyszínre. Ez nem azért volt, mert többen nem értek volna rá, csupán a szakmai stáb úgy döntött, hogy elérkeztünk a felkészülés azon fázisába, amikor a játékosoknak már 90 perces terhelésre van szükségük. Ami bizonyos, ez a 11 soha nem fog így együtt pályára lépni. Lesznek, akik a tavasszal már nem is találkoznak újra, sőt az is valószínű, hogy nem nagyon lesz olyan BLSZ IV-es bajnoki amin többen lesznek az első keretből mint a tartalékból, hiszen ezen a meccsen 6 olyan játékos lépett pályára akik amúgy ősszel az első csapat keretéhez tartoztak.

Összeállítás: Gál – Ali, Fenyvesi, Horváth, Borzás – Bognár, Kovács, Cseh, Pál – Lakatos, Apjok

Aki meglepődik az összeállításon, NE TEGYE! A szakmai stáb hosszas töprengés után meghozta a szükséges döntéseket és a videóelemzések után arra jutott a Soroksár ellen ez a csapat jöhet ki győztesen a párharcból. Az pedig, hogy végül 7-3-as győzelmet arattunk igazolja azt, hogy az őszi edzőváltáskor Martin Béla kinevezése volt a lehető legjobb döntés. A sima győzelmet nem ünnepelte éjszakába nyúlóan a csapat, hiszen tisztába voltak a játékosok azzal, hogy ez csupán egy edzőmeccs volt, nem szabad túlértékelni. Ez a hozzáállás is bizonyítja, hogy Hidegkúton hidegvérű, higgadt játékosok alkotják a keretet.

Az elemzést persze, nem kell teljesen komolyan venni, ahogy a felkészülést se vették komolyan a játékosaink – tisztelet a kivételeknek – így kíváncsian várom, hányan fognak meglepődni azok közül, akik korábban alapembernek számítottak és a szezon kezdeten a padon találják magukat, vagy a kerítésen kívül….vasárnap egy Juhász Roland nem fért még a padra se a Videotonban és Hidegkúton hasonló rivalizálásra számíthatunk. Márpedig szomorú a nyáj látványa juhászok nélkül….de magukra vessenek…

AFC Soroksár II – Hidegkúti SC II 3-7

G.sz.: Pál 3, Apjok, Lakatos, Kovács D., Fenyvesi

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.