Csodásan folytatódtak a III-ad és IV-ed osztály küzdelmei a felnőtt csapataink számára.

Újpesti Haladás – HSC 1-2 (1-0)

Szombaton délután az első csapat az Újpesti Haladás otthonába látogatott. Kicsit rosszak voltak az előjelek, hiszen a 20 fős első keretből csupán 11 bevethetőjátékos állt Martin Béla rendelkezésére. A füves talajhoz sem vagyunk mostanában hozzászokva ennek ellenére jól kezdtük a mérkőzést és az első 10 percben több ígéretes támadást vezettünk, ám eredménytelenül. Ezután a hazaiak is elkapták a fonalat és előbb kiegyenlített küzdelem majd hazai mezőnyfölény következett és még a félidő előtt vezetéshez jutottak a piros-lilák. A második félidőt is ők kezdték jobban, de aztán mi kezdtünk el jobban küzdeni az egyenlítés érdekében. A nagy akarás meghozta gyümölcsét. Előbb a 79. percben Stoll Gabi góljával egalizáltunk, aki ezen a napon ünnepelte 35. születésnapját és Kovács Dani távollétében előszőr viselhette a csapatkapítányi karszalagot az idei helyettes. A 84. percben pedig jött a szokásos Bedő gól és végül a HSC győzelem. 2 forduló után tehát 100%-osan várjuk a továbbiakat, bár az élen immár jobb gólkülönbségének köszönhetően a Royal ASE áll, még mindig jó ránézni a tabellára.

Összeállítás: Gál – Hegyi, Fehér, Kövesi, Rétfalvi (Apjok) – Pál, Tamás, Lakatos, Stoll – Bedő, Mikus

Sárga lap: Fehér, Pál

A szombat estét csapatépítő tréninggel töltötte a brigád.Tartalékcsapatunk játékosa, Kása Krisztián pubja a Club4players volt az áldozati bárány. Köszönjük neki a lehetőséget, remélem mindenki jól érezte magát.

HSC II – Hunreál FC 10-2 (4-0)

Vasárnapra maradt a hétvége levezetése amit igen komolyan vett a második csapatunk. 10 góllal terheltük meg vendégeink kapuját, akik a 39. perctől emberhátrányban játszottak. Ha nem is kalsszikus, de mesterhármast szerzett 2 nyári igazolásunk, Novák Krisztián és Jaksi Gergő is. Mellettük Besnyői Márk, Bücs Dini (11-esből) és a szintén nyári érkező Hideg Dávid és Marton Karcsi voltak eredményesek. Tartalék csapatunk ezzel átvette a vezetést a BLSZ IV/3-as csoportban.

Összeállítás: Gál – Feczer (Marton), Remetei (Kiss), Badon, Cseh L. – Besnyői, Stadtmüller (Hollósi), Bücs, Jaksi – Apjok (Hideg), Novák (Kása)

Sárgalap: Marton, Hideg

Gratulálok mindenkinek!

Hajrá HSC!

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.