A BLSZ IV/3. csoportban versenyen kívül szereplő tartalék csapatunk aktuális ellenfele a Kőbányai Egyetértés lett volna múlt hétvégén, ám ellenfelünk jelezte, hogy nem fognak kiállni. Adódott a lehetőség, hogy visszavágóra utazzunk a Zuglói Kinizsi II otthonába, ahol 2 hete 4-2-es, kellemetlen emlékű vereséget szenvedtünk. A zuglóiak első csapata a BLSZ IV-ben szerepel így az ő tartalékaik csak edzőmeccseken léphetnek pályára, hiszen 1 osztály különbség kell legyen minimum a csapatok között.

Ezúttal jóval erősebb kerettel érkeztünk mint legutóbb, bár elég szűkösen, hiszen a 38-as keretből csupán 9 ember jelentkezett játékra, így 2 “légióst” is elhívtunk magunkkal, hogy meglegyünk (Pintér Gábor – Hegyvidék SE, Csercsa Iván – Bp. Erdért SE), de mindketten kötődnek a HSC-hez, hiszen Iván korábban játékosunk volt, Pinyő pedig igazolt futsalosunk és immáron a 98-as korosztály vezetőedzője is.

Az elenfélnél ezzel szemben sok visszajátszóról nem beszélhettünk, hiszen pont a mi meccsünk előtt játszott az első csapatuk és győzte le 2-1-re az Issimo SE csapatát. A mérkőzésre ezúttal sem a Lantos Mihály sportközpont centerpályáján, hanem a mellette lévő edző-pályán került sor, enyhe esőben. A meccset ellenfelünk edzője Solymosi Csaba vezette. Aki jártas a budapesti labdarúgásban, annak Solymosi Csaba “bá”-t nyilván nem kell bemutatni. Ő maga a Zuglói-Kinizsi.

Összeállítás: Csercsa – Cseh L., Molnár, Stadtmüller, Tamás – Pál, Papp, Pintér, Hegyi – Bedő, Apjok

Tavasszal most lépett először pályára a sérüléséből felépülő Tamás Gabi, illetve az eddig egyéb elkötelezettségei miatt távol maradó Papp Peti. Két hete körülbelül 30 hatalmas ziccert hagytunk ki ami megbosszulta magát. Ez ezúttal sem volt másképp a kihagyott helyzetek számát tekintve, ám lényeges különbség volt, hogy 2 helyett ezúttal 15 gólt szereztünk. Bedő Doma 7, Apjok Gege pedig 4 gólt vállalt, mellettük Hegyi, Papp, Pál és Molnár voltak eredményesek. Csapatunk sokkal jobban játszott az ellenfélnél és az 5-1-es félidő után a másodikban egyenesen megsemmisítettük őket, amire nem gondoltunk amikor 1-0-ás vezetésünknél még egyenlíteni tudtak.

A meccs utolsó 10 percében a Kinizsinél már 12-13 ember volt a pályán, de még ekkor is tudtunk gólt szerezni. Örömfoci volt ez a javából. A csapatnak köszönöm a hozzáállást, sajnálom, hogy nem voltunk többen. Az ellenfélnek pedig köszönjük a meghívást. Minden bizonnyal sor kerül még idén egy “döntő” ütközetre tartalékcsapataink között.

Az első csapat a hazai (ABE Darazsak) csapat kérésére halasztva lett.

Zuglói Kinizsi SE II – HSC II 3-15 (1-5)

G.sz.: Bedő 7, Apjok 4, Hegyi, Papp, Pál, Molnár

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.