Az első csapatunk nem kezdte jól a szezont. Én személy szerint 6 pontot vártam az első két bajnokinktól és meglepetést a kupa első fordulójában. Sajnos ezekből nem lett semmi.

BLSZ III., 1. forduló (szeptember 1.)

HSC – Bp. Polgári SE 0-1 (0-1)

Összeállítás: Köblös – Molnár (Feczer), Gál, Remetei, Hegyi – Tamás, Cseh, Kovács, Stoll (Besnyői) – Kukurta (Apjok), Pap

Ez tipikusan az a meccs volt, amit hozni kellett volna. Sajnos nagyon fontos láncszemek hiányoztak. Doma és Rétfalvi Lacika hosszú időre kidőltek bokasérüléssel, Lecsó külföldön volt Badon Ati és Pál Tibi igazolása pedig még nem voltak készen. Ettől függetlenül ezt a meccset mégis azt mondom, hogy hoznunk kellett volna, mert az ellenfél nem volt semmivel sem jobb nálunk, bár igaz sajnos mégis több helyzetet dolgozott ki és csak Köbcinek köszönhetjük, hogy nem kaptunk több gólt. Csatáraink viszont belettek oltva góllövés ellen és gól nélkül nem lehet meccset nyerni.

Bp. Kupa, 1. forduló (szeptember 5.)

HSC – Duna SK (BLSZ II) 1-9

Összeállítás: Katz – Molnár (Remetei), Gál (Besnyői), Badon, Feczer – Tamás, Kovács D., Cseh, Hegyi – Szilágyi, Balogh (Apjok). Gólszerzőnk: Kovács D.

Nem sokon múlott, hogy 2 jegyű legyen az ellen szerzett gólja, de legalább ez a megaláztatás nem történt meg. Csapatunk borzasztóan gyenge napot fogott ki. A kapustól a csatárokig sajnos mindenki gyengén teljesített. Az ellenfélnek a kondija jobb volt és jobban járatták a labdát. Ők egy csapat benyomását keltették, mi viszont aligha. Állítom, ha úgy tudunk játszani, mint nyáron a Prokátor ellen. Akkor talán a csoda is összejöhetett volna, azaz a továbbjutás. Vagy legalábbis a tisztes helytállás. Mert ez sajnos nem kozmetikáznék ha nem baj, nem nevezhető annak. Megsemmisítő vereséggel, az első körben búcsúztunk a kupától.

BLSZ III., 2. forduló (szeptember 9.)

Budakeszi SC – HSC 3-1 (0-1)

Összeállítás: Köblös – Feczer (Graszl)(Apjok), Molnár, Badon, Tamás (Pál) – Hegyi, Kovács D., Lakatos, Pap – Kukurta, Szilágyi. Gólszerzőnk: Kukurta

Hát nem egyszerű. Nem könnyű erről a meccsről nyilatkozni. Azt éreztem a csapaton meccs előtt, hogy önbizalomtól duzzad, és ahogy egy hete az Erdért megtette (5-0) mi is le tudjuk győzni majd egyik mumusunkat végre. Az első félidőben mi támadtunk többet, de folyamatosan hagytuk ki a helyzeteket még végül egy gyönyörű Pap Joci beadás után Kukurtának sikerült végre a sokadik helyzetét gólra váltania, így egygólos előnnyel vonulhattunk szünetre. Itt vesztettük el a meccset. Az első félidőben a csapat talán legmegbízhatóbb teljesítményei Feczer Árcsi és Tamás Gabi is sérülésre hivatkozva kidőltek és cserét kértek, ekkor még nem gondoltam, hogy ez lesz a vesztünk. A tengelyt megerősítendőn bejött középső védőbe Graszl kihúzódott a Molnár Csabi és visszalépett a Gülü,Pál Tibi pedig beállt a szélre. A második félidő elején egyből látszott, hogy ez a védelmünk sokkal gyengébb lábakon áll mint az eddigi és ekkor még a CSK-nk Dani is nagyott hibázott. Teljesen egyértelmű szabálytalanságot követett el a 16-osunkon belül, amit az ellenfél kihasznált és egy 11-es értékesítésével büntetett. Ezután a csereként beállt Graszl is lesérült és mivel már csak én jöhettem be, Molnár Csabi húzódott vissza középre és Pap Jocinak kellett szélső védőt játszania. Sajnos a meccs hátralevő részében az ellenfél végig támadott, mi pedig össze-vissza futkostunk fejetlenül, hiszen mindenki meg volt kavarodva a még sohasem látott felállásnak köszönhetően. 2 gólt kaptunk lőni pedig egyet sem sikerült. Ezen a meccsen egy gyengébb ellenféltől kaptunk ki, méghozzá úgy, hogy saját magunkat vertük meg!
Bár a szezon nem kezdődött jól, innen már csak jobb jöhet! Legközelebb vasárnap 16:00-tól játszunk, méghozzá otthon az Erzsébet SK-t fogadjuk.

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.