24 csapat részvételével zajlott az idei Téli Nagypályás Torna, ahol csapatunk miután csoportjában 1 ponttal az utolsó helyen végzett a rájátszásban a 21-24. helyekért küzdhetett tovább. Előbb a velünk egy osztályban ám másik csoportban szereplő Previfitt SE csapatával találkoztunk.

TNT 6. forduló: Previfitt SE (BLSZ III.) – HSC 0-6

Összeállítás: Gál – Csercsa, Rétfalvi, Remetei, Molnár – Pál, Kovács D., Horváth, Borzás – Bedő, Lakatos. Csereként pályára lépett: Fenyvesi, Besnyői

Csapatunk elég simán intézte el ellenfelét. A gólparádénak köszönhetően eldőlt, hogy a BLSZ II-es BEAC-al a 21-22. helyért küzdünk majd az utolsó fordulóban.

Edzőmérkőzés: Siketek SC (BLSZ IV.) – HSC 4-5

Összeállítás: Csercsa – Pap, Molnár, Horváth, Ali (Márk) – Borzás, Kovács D., Pál, Besnyői (Bognár)– Apjok, Bedő. G.sz.: Pál, Kovács D., Bedő, Apjok 2

Csütörtök este 17:30-as kezdés nem a legideálisabb, főleg ha a játékosok dolgoznak, és a helyszín a Siketek műfüves pályája, ahova Hidegkútról nem egyszerű átjutni a csúcsforgalomban, főleg ha fél órával kezdés előtt indul az ember. Csapatunk enyhe késéssel érkezett és végül eléggé megcsúsztunk így a 3×30 helyett csupán 3×20 perces mérkőzést játszottunk, de ez is nagyon jó edzésként ért fel. A Siketekkel igen jó kapcsolatot ápolunk, akik minden felkészülési időszakban vendégül látnak bennünket és általában sokgólos győzelemmel távozunk. Ez most máshogy alakult, sőt ellenfelünk 3-szor is vezetéshez jutott. Először ők szereztek gól, ezt sikerült Pál Tibi találatával kiegyenlítenünk, majd mi jutottunk vezetéshez Kovács Dani találatával. Itt jött a feketeleves. A lelkes IV-ed osztályú gárda fordítani tudott, de Bedő Doma egalizált. A meccs vége izgalmas volt, hiszen 3 gól esett. Előbb ők jutottak előnyhöz, majd a részünkről Apjok duplázott, így megnyertük a mérkőzést, amelyet egy kisebb incidens (verekedés) tarkított, de a felek békében váltak el egymástól szerencsére! Köszönjük a Siketeknek a meghívást!

TNT 7. forduló: BEAC (BLSZ II.) – HSC 0-2 (0-0)

Összeállítás: Gál – Molnár, Fenyvesi, Hegyi, Ali – Borzás, Kovács D., Horváth, Pál – Bedő, Nagy. G.sz.: Bedő 2

Csapatunk 12 emberrel érkezett a helyszínre, de már a bemelegítésnél megfogyatkoztunk, Apjok nem tudta vállalni a játékot bokafájdalmak miatt, így a helyén Nagy kezdett. A mérkőzés kiegyenlített játékot hozott, nem igazán forogtak veszélyben a kapuk a középpálya közepén folyt a játék leginkább. Egyáltalán nem jött ki a két csapat közötti osztálykülönbség. Sőt a második félidőben két remekbe szabott Doma góllal megszereztük a győzelmet és vele együtt a 21. helyet a tornán.

Csapatunknak még két hétvégéje van hátra a felkészülésből. A program pedig a következő:

03.02. szombat 21:00 AFC Soroksár II – HSC (Siketek műfű)
03.08. péntek 20:30 Bp. Erdért SE – HSC (Vasas műfű)
03.09. szombat 14:00 Őrbottyán KSK – HSC (Őrbottyán)

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.