Sajnos a vasárnapi játéknapon elmaradt különböző okok miatt a szöveges tudósítás, ám most utólag össze foglaljuk a forduló mérkőzéseit. A 28 gól a 3 mérkőzésen majdnem 10-es átlagot jelent per meccs. Ez a szurkolóknak látványos meccseket, videósunknak meg több munkát jelentett, hiszen ezúttal is készült gólösszefoglaló.

33 FC – Inter 04 13-1 (5-0)

G.sz.: Veit 11′, 55′, öngól – Kiss Tamás 25′, Ribényi 27′, 40′, 45′, 56′, Horváth 60′, 62′, 72′, 73′, Bokor 77′ ill. Maján 87′

Salamon Gábor csapata már az első fordulóban jelezte, hogy a torna győzelemért szállnak harcba amikor 5-0-ra lelépték a HSC  BLSZ IV-es tarcsiját. Arra azonban kevesen számítottak, hogy a – bár másik csoportban – papíron velük egy szinten szereplő Intert ilyen aranyban felülmúlják. Főleg, hogy a narancs sárgák egy előző esti szüli napozás miatt többen is kissé másnaposan érkeztek – saját elmondásuk szerint. Úgy tűnik ez nem visszavetette, sokkal inkább felpörgette őket, hiszen 13 gólt rámoltak be, melyre az Inter csak a meccs legvégén egy erősen vitatott, sokak szerint lesről született góllal tudott válaszolni. A gól tömegből Ribényi és Horváth is 4-4 góllal vette ki a részét, Horváth ráadásul csereként bizonyult igen eredményesnek úgy, hogy kétszer is 2 perc alatt duplázott. A “Harihárom” nagyszerű győzelmével élre állt a tabellán és mi szinte biztosak vagyunk benne, hogy ott lesz majd a döntőben március 1-én.

Hidegkúti SC – Previfitt SE 5-2 (3-0)

G.sz.: Pál 2, Mikus 3 ill. Bruckmann 2

A hazaiaknál ezúttal 5 olyan játékos volt a keretben aki ősszel az első csapat keretehez tartozott. Ennek egyik oka volt, hogy a Pest megyei futsal bajnokságban is szerepelnek a II. kerületiek és éppen a vigaszagot rendezték Üllőn abban a sorozatban. A Previfittnel ezúttal is szerepeltek olyan játékosok akik most kezdik csak a nagypályás labdarúgást. Ez meg is látszott itt-ott, de jól tartották magukat az ezen a napon jobb erőkből álló Hidegkút ellen. Mikus Ádám mesterhármast ért el, mellette pedig ketten is duplaztak. A második félidő végén érthetetlenül kiengedtek a hazaiak így a Previfitt 2 góllal is szépíteni tudott. A HSC  tapad a Hariharomra.

Amatőr SE – Rúg 6 FC 6-1 (4-1)

G.sz.: Vértesi 31′, 36′, Palúr 33′, 40′, Lotfi 70′, 89′ ill. Cservák 40′

Ha csak a bajnokságok tabellait nézzük ez a két (jelenleg) legalacsonyabb álló csapat a Téli Tornán. A Rúg 6 FC idei első edzőmeccsét játszotta, melyre rengeteg próba játékossal összesen 20 fős kerettel érkezett. Ezzel szemben a Juventus, bocsánat ASE már múlt héten bravúrosan legyűrte az egy osztállyal feljebb szereplő Previfittet. Jó iramú meccs volt ahol bár a bordó mezes Rúg 6 robogott előre nem tudott élni a helyzeteivel. Ezzel szemben a fekete-fehérek kegyetlenül kihasználtak a megingásokat. A meccsen volt egy erős 10 perc, melynek leforgása alatt összesen 5 gól esett (30-40.). Az ASE megérdemelten nyert, hiszen ellenfelénél helyzet kihasználásban mindenképpen jobb volt márpedig a focit gólra játszák. Ettől függetlenül hiába az 5 gólos vereség, a formálódó Bordokat sem szabad lebecsülni. Okozhatnak meg ok is meglepetést.

A 28 gólos összefoglaló megtalálható Facebook oldalunkon vagy a YouTube-on!

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.