Csapatunk az elmúlt 3 bajnoki fordulóban nem sikerült pontot szerezzen, sőt mi több 9 kapott gólhoz, csupán 1 szerzett (még egy öngól) párosult. Nagyon nehéz helyzetben vagyunk, hiszen 5 forduló után a 11. helyet foglaljuk el a tabellán, és mint tudjuk szezon végén a 12-14. helyezettek kényszerülnek búcsúzni. Lehet fogni sok mindenre és nyilván nem könnyű, hogy ősszel csak idegenben szerepelünk, de a legfőbb oka a gyenge szereplésnek minden bizonnyal az edzés hiány, hiszen az elmúlt hetekben egyáltalán nem volt edzés. Lássuk az utolsó 3 bajnoki rövid összefoglalóját:

3. forduló: II.ker. UFC – HSC 2-0 (1-0)

Összeállítás: Gál – Feczer (Hegyi, szünetben), Remetei, Cseh, Pétery (67′ Badon) – Stoll, Kovács, Horváth (Fenyvesi 61′), Pál (Rétfalvi 53′) – Bedő, Scherer (Szilágyi 64′)

Sima vereséget szenvedtünk a kerületi rangadón, ahol bár helyzeteink adódtak, teljesen gól képtelenek voltunk, nem úgy mint az UFC akik 2-szer is éltek a lehetőséggel. Szurkolóink nagy számban kísértek el bennünket és kitűnő hangulatot teremtettek, de ezúttal is csalódottan kellett távozzanak. Ráadásul Fenyvesi Bence csereként beállva 10 perc alatt sikerült kitegye magát, így 1 mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Videó összefoglaló az alábbi linken: http://www.youtube.com/watch?v=ImGnXDeg2DE

4. forduló: Csepel Hungary Club ’94 – HSC 3-1 (1-1)

Összeállítás: Gál – Feczer, Remetei, Cseh, Besnyői (Tamássy 60′) – Stoll, Kovács, Horváth (Scherer 57′), Pál (Soós 76′) – Bedő, Szilágyi (Bücs 65′)

Gólszerző: Stoll

Csepelre úgy érkeztünk, hogy tisztában voltunk ellenfelünk eredményeivel és tiszteletben is tartottuk ezeket, ám szerettünk volna pontot, pontokat szerezni végre. Meglepetésünkre egy sokkal gyengébb Csepel várt ránk mint mi azt gondoltuk és rögtön a meccs elején vezetéshez jutottunk, sőt az első félidőben több góllal is elhúzhattunk volna, ehhez képest ellenfelünknek sikerült egyenlíteni. Sajnos csatáraink teljesen impotensek voltak a kapura nézve a második félidőben is és a középpályásoknak sem sikerült igazán veszélyeztetni, így törvényszerű volt a 2. csepeli gól. Ami ezután jött, az már inkább volt sajnálatos. A rutintalan és egy kissé fogalmatlannak tűnő játékvezető piroslappal sújtotta kapusunk kirohanását (16-oson kívül ért Lacika kézzel a labdába), amivel nem is lett volna gond, ha előtte megállítja a több méteres leshelyzetet, de nem így tett. Vezetőedzőnk Martin Béla ezt nem igazán akarta elfogadni és verbálisan csapott össze a sporival védve ezzel játékosát. A nagyobb baj az volt, hogy mindezt a játéktérre berohanva tette, így előbb onnan küldte le a bíró, majd a kispadtól is eltanácsolta. Gál Laci 1 mérkőzésre szóló eltiltást kapott,  edzőnk viszont október 15-ig nem ülhet le a kispadra.

5. forduló: “33” FC – HSC 4-1 (1-1)

Összeállítás: Pétery – Hegyi, Rétfalvi, Remetei (Bücs ’60), Feczer (Molnár’80) – Stoll, Kovács, Horváth, Tamás (Besnyői ’66) – Szilágyi (Tamássy ’73), Scherer (Badon ’63)

Gólszerző: Öngól

A listavezető otthonában nagyon jól kezdődött számunkra a meccs, hiszen már a 6. percben vezetést szereztünk. Tamás Gabi sérüléséből visszatérve kitűnően futott el a szélen, középre centerezett és bár Scherer Gabi nem érte volna el a beadást, az egyik védő a saját kapuja mellé szeretett volna menteni, de helyette a jobb alsó sarokba vágta a labdát. A vészkapusként bevetett Pétery Zoli egész jól mozgott a kapuban, de a 11-est nem sikerült hárítania így még az első félidőben egyenlítettek a hazaiak. A második játékrészre elfogyott az energiánk és hiányzott a kreativitás is a csapat játékából így további 3 gólt lőtt az ellen, ami sima hazai győzelmet eredményezett.

Most vasárnap papíron hazai meccsünk következik az utolsó helyen álló, pont nélküli ABE Darazsak ellen. Hazai pályánk ezúttal a Láng műfű lesz, mivel sajnos nem tudtunk közelebb pályát találni. Kicsit olyan hontalannak érzem magunkat, ami remélem hamarosan megoldódik majd…

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.