A legutóbbi 3 fordulóban csapatunk 2 döntetlen mellett egy győzelmet ért el és jelenleg a 8. helyen állunk a tabellán, nagyon közel a felső házhoz, ahova mindenképpen tartozunk.

Budakeszi SC – HSC 0-0

Összeállítás: Gál – Hegyi, Rétfalvi, Cseh, Pétery – Stoll (Badon 65′), Pál, Szilágyi II (Besnyői 68′), Tamás (Botzheim 62′) – Szilágyi (Kovács a félidőben), Scherer (Tamássy 57′)

Csapatunk gyönyörű időben csapott össze a Budakeszi gárdájával, ahova a 3 pontért utaztunk, de a gyenge játék sajnos nem hozott eredményt. A helyzetek nélküli meccsen végül örülhettünk, hogy ezért a teljesítményért is járt 1 pont. A meccsről készült összefoglalónk az alábbi linken megtekinthető:

http://www.youtube.com/watch?v=rZyhnatUgpQ

 

Budatétény SE II – HSC 0-2 (0-2)

Összeállítás: Gál – Feczer, Remetei (Besnyői a félidőben), Cseh, Pétery – Hegyi, Kovács, Pál, Szilágyi II – Szilágyi, Rétfalvi

Gólszerzőink: Szilágyi, Pál

Csapatunk a tavalyi szezon egyik élcsapata, a Budatétény otthonába látogatott, arra a borzalmas első generációs műfüves pályára. Mióta az eszemet tudom, innen még nem távoztunk 3 ponttal. Sosem feküdt nekünk ez a kicsi, kemény pálya, de most mégis sikerült. A meccs elején Remetei kezezése után Gál Laci 11-est védett, majd Szilágyi és Pál is csodagólt lőttek még a félidő előtt, így a második játékrészben már csak tartanunk kellett előnyünket. Volt egy igen csúnya belépő is mégsem ezért járt a piros lap, melyet 2. sárgáért kapott meg az egyik tétényi. Meglett tehát a 3 pont ami nagyon kellett nekünk. A meccs kitűnő összefoglalója a gólokkal és edzői értékelésekkel az alábbi linken megtekinthető:

http://www.youtube.com/watch?v=oSbfaaMMJR8

 

Törökbálinti FC – HSC 1-1 (1-0)

Összeállítás: Gál 5 – Hegyi 5, Remetei 7, Feczer 6, Pétery 5 – Stoll 7, Kovács 5, Horváth 6 (Botzheim 5), Tamás 4 (Lakatos 5) – Bedő 4 (Scherer 6), Pál 6

Gólszerző: Scherer

Tavaly a bálintiak is sokkal jobban szerepeltek mint idén eddig,így hiába várták a 13. helyről a meccset, nem mehettünk biztosra. Félelmeink be is igazolódtak, egy kiélezett, rakkolós meccsre került sor. Nagy örömünkre több visszatérőnk is volt, akik egyelőre még nem voltak csúcsformában, de lényeg, hogy visszatértek és szépen lassan biztosan belendülnek majd. A meccs férfias küzdelmet és rengeteg lapot hozott 9 sárga és 3 piros lap került kiosztásra. A hazaiak, igen nehezen emésztették meg a bíró enyhén szólva gyenge működését, aki kicsit megszeppent és az öltözőbe zárkózott. Ott várta meg a helyszínre érkező rendőr kollégáit, de természetesen aggodalma kicsit túlzó volt, hiszen tettlegességre nem került sor. Csapatunkból Pétery Zoli már 4 sárgánál jár így vigyáznia kell, hiszen a következő után eltiltás vár rá. Bár 3 pontért utaztunk a játék képe alapján teljesen elégedettek lehetünk az 1 ponttal. Külön öröm, hogy a nyáron érkezett Scherer Gabi (a hidegkúti Tuijp) megszerezte első bajnoki gólját. Gratulálunk neki!

Jövő héten, szombaton 13:00-kor a Tungsram pályán lépünk pályára a 3. helyen álló Chinoin SC ellen.

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.