1. forduló (szeptember 2.) BEAC III-ELTE – HSC II 2-1 (1-0)

Összeállítás: Gál – Feczer, Czoboly, Molnár, Soós – Besnyői, Stadtmüller, Fenyvesi, Hegyi – Balogh, Pap. Csereként pályára léptek: Apjok, Pleva. Gólszerzőnk: Hegyi

Az első mérkőzésen érezni lehetett, hogy tipikus első meccs volt, hiszen például Misinek ez volt az első nagypályás bajnokija, míg Fenyő, Pleva Gabi első alkalommal szerepeltek HSC színekben. A meccs hatalmas hőségben zajlott, ahol a fiatal BEAC csapata elég simán átfutott rajtunk és végül megérdemelten gyűjtötték be a 3 pontot.

2. forduló (szeptember 8.)  HSC II – Főv. Közterület Fenntartó SE II 5-0 (2-0)
Összeállítás: Remetei – Feczer, Molnár, Tombor, Soós – Pleva, Stadtmüller, Fenyvesi, Hegyi – Szilágyi, Bognár. Csereként pályára lépett: Apjok, Pál, Papp. Gólszerzőink: Fenyvesi, Hegyi, Pál 2, Szilágyi

A második meccsünkön szerencsére egy nagyarányú győzelmet sikerült arassunk a Közterület gárdája ellen. Bár a végeredmény lehetett volna jóval nagyobb különbségű is rengeteg helyzetet kihagytunk sajnos. De az 5-0 teljesen megérdemelt győzelem volt. Szép volt fiúk!:))

3. forduló (szeptember 15.) MLTC II – HSC II 2-2 (0-0)

Összeállítás: Pál – Feczer, Molnár, Czoboly, Soós – Hegyi, Stadtmüller, Fenyvesi, Besnyői – Apjok, Bognár. Csereként pályára lépett: Pleva. Gólszerzőink: Hegyi, öngól.

Nagy eredménynek nevezhető a Mátyásföldi pontszerzésünk több okból is. Először is kapusunk nem volt, hiszen egyik sem ért rá. A kapuba így Pál Tibi állt, aki többek között egy hihetetlen szabadrúgást is kifogott a felső sarokból. A másik, hogy az ellenfélnél több visszajátszó is volt. A meccset bár a hazaiak uralták egy szerencsés Gülü találat és egy öngól pontot ért nekünk.

4. forduló (szeptember 22.) HSC II – Pestszentimrei SK II 1-1 (0-0)

Gólszerzőnk: Bedő

Nagy meccs volt, melyen nagy csatában megszereztük az 1 pontot. Nagyon nehéz ellenféllel találkoztunk és azt gondolom megérdemelte mind a két csapat az 1-1 pontot.

5. forduló (szeptember 30.) RAFC II – HSC II 2-5 (0-3)

Összeállítás: Köblös – Csercsa, Fenyvesi, Tombor, Hegyi – Balogh, Bedő, Pál, Kukurta – Papp, Apjok.  Csereként pályára lépett: Szilágyi, Katz, Pleva, Bognár. Gólszerzőink: Apjok, Bedő, Balogh, Szilágyi, Bognár

Csapatunk Rákosszentmihályra látogatott az NB III-as RAFC tartalékcsapatához. Sok szurkoló előtt több visszajátszóval felálló RAFC-ot vertünk meg, pedig a játék képe alapján nem lett volna ekkora különbségű a győzelem. A hazaiak viszont a rendkívül sok szabálytalanságnak köszönhetően, amit elkövettek csupán 9-en fejezték be a meccset, de ez lehetett volna 8 is!!! A meccs nagyon parázs hangulatban ért véget a bírót a hazaiak lökdösték, bennünket a szurkolók verbálisan fenyegettek, de mindenki épségben távozott, tettlegességre nem került sor.

6. forduló (október 6.) HSC II – RKSK II 3-4 (1-2)

Összeállítás: Gál – Feczer, Molnár, Kovács B., Czoboly – Hegyi, Stadtmüller, Bedő, Besnyői – Apjok, Balogh. Csereként pályára lépett: Pleva, Bognár, Pál. Gólszerzőink: Balogh, Pál, öngól

Ezen a meccsen teljesített szinte mindenki a leggyengébben idén. Előző este volt Gülü barátunk szülinapi bulija, de ez nem kellett volna, hogy ennyire durva hatással legyen a mérkőzésre. Nem használnék konkrét neveket, de szinte mindenki másnapos volt, arról nem is beszélve, hogy 3-an konkrétan részegek voltak a pályán. Csapatunk a körülményekhez képest nagyot küzdött és a végére 3-3-ra sikerült feljönni, ám ekkor Gege egy súlyos sérülést – részleges bokaszalag szakadást – szenvedett és a végén emberhátrányba bekaptuk a mindent eldöntő gólt. Ezt a meccset simán nyernünk kellett volna!

A csapat 6 forduló után a 7. helyen áll a 14 csapatos mezőnyben és egyáltalán nem érzem a dobogót elérhetetlennek! Hajrá!!

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.