Tartalék csapatunk eredményeiről legutóbb a 6. forduló után írtunk. Azóta még 7 meccs került lejátszásra és most a téli szünetben elérkezettnek láttam az időt, hogy ismét összefoglaljuk az ősz második felében történteket.

7. forduló: Ferencvárosi FC II – HSC II 7-3 (3-2)

2012. október 14.

Összeállítás: Gál – Tombor, Graszl, Czoboly, Hegyi – Kukurta, Fenyvesi, Stadtmüller, Besnyői – Bedő, Szilágyi. Csereként pályára lépett: Papp, Pap, Balogh, Pleva, Katz. Gólszerzőink: Bedő, Szilágyi 2.

IMG_1210

A mérkőzést igen barátságtalan környezetben, a népligeti Fradi pályán rendezték meg. Jellemző a csapatra, hogy többen kezdés után estek be, enyhén szólva nem megfelelő állapotban. Olyanok is akik amúgy ha időben érkeznek, a kezdő csapatban kaptak volna szerepet. Ezek után a végeredmény nem volt meglepő, pedig az ellenfél semmivel sem képvisel jobb játékerőt nálunk. Tavasszal hazai pályán kötelező lesz visszavágni.

8. forduló: MAFC II – HSC II 4-2 (1-1)

2012. október 21.

Összeállítás: Csercsa – Hegyi, Fenyvesi, Molnár, Besnyői – Pleva, Papp, Bedő, Kukurta – Szilágyi, Bognár. Gólszerzőink: Szilágyi, Kukurta

IMG_1341

A mérkőzésre 11 embert sikerült összeguberálni és jelen esetben ez a kifejezés teljesen megállja a helyét. A kapuban, kapus hiányában Iván kényszerült védeni, aki ahogy szokta a tőle megszokott igen jó pótkapus szerepét. A mezőnyben viszont nem csak, hogy nagyon tartalékosak voltunk, de csere lehetőségünk se volt. A MAFC volt a meccs esélyese papíron, de állítom, ha 1-2 alapemberünk még ott lett volna, itt is borítjuk a papírformát. Tavasszal talán!

9. forduló: HSC II – 1908 SZAC KSE II 2-2 (1-0)

2012. december 2.

Összeállítás: Gál – Feczer, Cseh, Molnár, Soós – Pap, Pál, Fenyvesi, Besnyői – Szilágyi, Bedő. Csereként pályára lépett: Papp, Csercsa, Stadtmüller. Gólszerzőink: Bedő, Pál.

IMG_2314

Ez egy kicsit csalóka, hiszen ezt a meccset elhalasztottuk és az őszi szezon végén már decemberben pótoltuk be. Ekkor már mi is és az ellenfél is megerősített csapatokat állított fel és a csata döntetlennel zárult, ami annak ellenére, hogy mögöttünk állnak, nem nevezhető rossz eredménynek. Papp Peti az utolsó pillanatban sajnos meccslabdát hibázott.

10. forduló: Magyar Testnevelési Egyetem SE II – HSC II 6-2 (1-0)

2012. november 4.

Összeállítás: Pál – Feczer, Graszl, Badon, Molnár – Forgács, Papp, Kovács D., Hegyi – Balogh, Bedő. Csereként pályára lépett: Köblös, Horváth. Gólszerzőink: Papp, Bedő

IMG_1709

A TFSE csapata egyértelműen jobb csapat volt, nem volt csoda, hogy vereséget szenvedtünk, viszont ahogy a csapat összeállt az inkább. 1 órával a meccs előtt 8 ember volt játékra kész. Ezúttal is köszönöm az első keret tagjainak, hogy az utolsó pillanatban beugrottak! A kapuban Pál Tibi kezdett, hiszen Köbci is csak az utolsó pillanatban tudott eljönni. Szomorú volt, de ebben a meccsben nem volt több.

11. forduló: HSC II – XVII.ker Rákosmenti TK II 4-2 (1-0)

2012. november 11.

Összeállítás: Gál – Besnyői, Graszl, Kovács B., Feczer – Pap, Lakatos, Papp, Balogh – Bedő, Szilágyi. Csereként pályára lépett: Nagy, Bognár, Stadtmüller, Pleva. Gólszerzőnk: Bedő 4

IMG_1816

Papíron az ellenfél volt esélyesebb, de ez nem jött ki a meccsen. Sajnos már a 16. percben ki lett állítva a kapusuk miután brutálisan jött ki a kapujából és Pap Jocit nagyon csúnyán a földre vitte, akit a mentők vittek el, de szerencsére egy enyhébb agyrázkódással megúszta, ami így utólag a fényképből ítélve egészen hihetetlen. Megsüvegelendő, hogy Doma egymaga 4-et vágott ami mindenképp szép teljesítmény!

12. forduló: Testvériség SE II – HSC II 2-2 (0-2)

2012. november 17.

Összeállítás: Katz – Besnyői, Graszl, Gál, Molnár – Papp, Stadtmüller, Fenyvesi, Pál – Bedő, Szilágyi. Csereként pályára lépett: Csercsa, Pleva. Gólszerzőink: Fenyvesi, Szilágyi

IMG_2142

Meglepetés pont a Tesi ellen ráadásul a félidőben még 2-0-ra vezettünk is! Szép volt fiúk!

13. forduló: HSC II – XII. ker Önk. Hegyvidék SE II 7-5 (3-3)

2012. november 24.

Összeállítás: Katz – Feczer, Gál, Molnár, Soós – Besnyői, Fenyvesi, Stadtmüller, Cseh – Szilágyi, Bedő. Csereként pályára lépett: Papp, Bognár. Gólszerzőink: öngól, Stadtmüller, Bedő 2, Fenyvesi 2, Szilágyi

IMG_2094

Nehéz erről a meccsről beszélni. Nagyon nehéz. Egy vicc volt az egész. A győzelem ellenére elmondhatjuk ilyen gyengén nagyon kevésszer játszottunk idén. Ennek ellenére meglett a 3 pont és jelen esetünkben csak ez számít! 12 gól egy meccsen az sok, főleg az 5 kapott!

IMG_2233

Csapatunk tehát a 9. helyen várja a folytatást, 4 győzelem és 4 döntetlen mellett 5 vereséggel. Tavasszal ezen javítani kell. Az első csapatnak már elúszott, de itt csupán 8 pontra van a dobogó, ami nem hiszem, hogy elérhetetlen lenne!!! Szép lenne éremmel ünnepelni a 90. szülinapot!

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.