Vasárnap délelőtt irgalmatlan melegben került sor a II. Hazai Civil Fesztivál nevezetű rendezvényre melynek keretein belül egy kispályás 8 csapatos tornán vettünk részt. A csoportunkban a Híd-Unio, a Maximo SE és a Margitsziget került.

Az első mérkőzésen a Maximo SE ellen nem túl meggyőző játékkal csupán egy döntetlenre futotta erőnkből és ezután jött a hidegzuhany, hiszen az első meccsét simán nyerő Margitsziget minket is elég simán, 3-1-re elpáholt. A csoport utolsó meccsén nagy volt a tét, hiszen tudtuk, ha nyerünk akkor mi jutunk tovább az eddigi botladozás ellenére is. A Híd-Unió gárdája ellen aztán végre hoztuk a tőlünk elvártat és elég sima 3-1-es győzelmet arattunk.

Az elődöntőben a legkönnyebb meccsünk következett és simán túl is léptünk a Real Madrid szurkolói csapaton és miután a Margitsziget ellenfele ki sem ált az elődöntőben, így tudtuk, hogy azzal a csapattal kell a döntőt vívjuk, aki korábban csúnyán lelépett bennünket.

A döntő hatalmas iramot hozott, illetve a torna egyértelműen két legjobb csapatának visszavágóját, melyet nekünk sikerült megnyernünk 2-1 arányban, így a Dera kupa után a második serleget hódítottuk ezzel el már a nyáron. A hatalmas trófea már megtekinthető a Pokorny József emlékteremben a többi relikvia mellett.

A torna után a rendkívül jó minőségű centerpályán mivel az edzőmeccsünkre várt ellenfél (Herkules SE) nem jelent meg, ezért egymás között játszottunk egy edzőmeccset. Az egyik csapatban a torna fáradt résztvevői kiegészítve pár régebbi játékosunkkal, a másikban pedig az újoncok szerepeltek. A frissebb csapat 6-2-re nyerte az összecsapást.

Összességében elmondhatjuk ez a torna is kifejezetten jól szolgálta a felkészülésünket, a győzelem pedig külön öröm mindig. A rettenetes hőségben egyedül a borzasztó szervezésre lehetett panasz.

A torna győztes csapat tagjai: Bedő Doma, Tamás Gabi, Pál Tibi, Hegyi Balázs, Apjok Gege, Gál Laci, Cseh Pista

Gratulálunk!

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.