Csapatunk a téli szünetet kihasználva benevezett egyetlen budapesti csapatként a pest megyei futsal bajnokságba. A sorsolásnak köszönhetően minden meccsünket Kartalon játszottuk le. A selejtezővel kezdődtek a küzdelmek, ahova 8 fős kerettel érkeztünk: Gál Laci, Bedő Doma, Tamás Gabi, Apjok Gege, Molnár Csaba, Botzheim Csabi, Pintér Gábor és Rétfalvi Laci. Tudni kell, hogy a futsalhoz a nagypályás játékengedélytől független futsal igazolás kell így lehet, hogy Pintér Gábor, aki amúgy nagypályán a Budai XI játékosa HSC mezbe bújhatott. Az első mérkőzésen Rétfalvi Laci volt csapatával, az Őrbottyánnal ütköztünk és arattunk 7-3-as győzelmet. A második meccsen egy fiatal nagyon jó erőkből álló Gödtől szenvedtünk az utolsó percekben 4-3-as vereséget, ráadásul Apjok Gege rásérült a korábbi bokasérülésére és egy időre ismét kidőlt a sorból. Aztán a Váchartyán felett aratott 5-1-es siker azt jelentette, hogy csoport másodikként a középdöntőbe jutottunk.

A középdöntőbe egy 3-as csoportban folytattuk a küzdelmeket ezúttal nagyon szűkös kerettel, hiszen csupán 1 cserével tudtunk megjelenni: Gál Laci, Bedő Doma, Pintér Gábor, Tamás Gábor, Molnár Csaba és Rétfalvi Laci voltak jelen. Az első meccsen az Úri KSK-tól 1-0-s vereséget szenvedtünk, majd a Kisnémeditől is kikaptunk 5-4-re ekkor úgy tűnt búcsúzunk a sorozattól ám akármilyen fáradt is volt felállt a padlóról a csapat és mindkét együttesnek visszavágott. Előbb az Úriakat vertük meg 4-2-re majd a Kisnémedit 5-3-ra így csoport másodikként bejutottunk a legjobb 8 közé.

Képernyőfotó 2013-02-02 - 7.55.23

A negyeddöntőbe végre megfelelő számú kerettel érkeztünk, hiszen 10 játékos szerepelt az utazó keretben: Pap Joci, Gál Laci, Bedő Doma, Tamás Gábor, Botzheim Csaba, Bücs Dini, Besnyői Márk, Molnár Csaba, Mátyus Máté, Pintér Gábor. Mátyus Máté a Hegyvidék SE futsal csapatából érkezett hozzánk. Az viszont nem volt jó előjel, hogy a Kisnémedi és a Göd személyében 2 olyan ellenféllel is összekerültünk, akiktől korábban kikaptunk már egyszer. Az első mérkőzést megnyertük egy szoros meccsen 5-4-es győzelemmel a Dömsöd ellen. Következett a legfontosabb ki-ki meccs a Kisnémedi ellen ahol bár 4-1-re is vezettünk, végül 5-4-es vereséget szenvedtünk, majd a Gödtől egy sima 4-0-s vereségbe is belefutottunk így csoport harmadikként búcsúztunk a sorozattól és nem sikerült az elődöntőbe jutás. Nagyon kevesen múlt! :S

Összességében elmondhatjuk, hogy mindenképp megérte elindulni a tornán és a szereplésünkre sem lehet panasz. Gratulálok a gárdának. Jövőre is mindenképpen benevezünk majd!

IMG_3305

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.