Szeptember óta a Hidegkúti Sport Club csapatai ismét hazai környezetben vívhatják meccseiket, egy nyögvenyelős, vendégeskedő tavasz után. Egy héttel a focipályák ünnepélyes átadása után átadták az új közösségi területet is és az is kiderült, hogy az egész sportközpont megboldogult elnökünk, Pokorny József nevét viseli majd.

A területen 1 db nagy és 3 db kisméretű műfüves focipálya, illetve 4 db teniszpálya bérelhető, melyekhez a modern konténer-város nyújt tisztálkodási és öltözési lehetőséget. Hamarosan büfé is nyílik majd az épületben.

A nagypálya mellett 150 fős lelátó várja az első teltházas HSC meccset. Ami pedig még nagyon nagy újdonság, hogy a világításnak köszönhetően ezentúl az esti órákban is használható minden pálya.

A bérlési lehetőségekről, árakról a sportközpont honlapján a pokornysportkozpont.hu weboldalon lehet pontos információkat találni.

A bérelhető sportpályáktól leválasztva, mindenki számára tárt kapukkal várakozik az új közösségi terület. Kondigépek, futópálya, pingpong asztalok és bográcsozó helyek várják a családokat hétvégén és hétköznap egyaránt. A szabadon használható, kisméretű, füves focipályáról nem is beszélve.

Csodás létesítmény épült tehát. és csak a csapatinkon múlik, hogy csodásan teljesítenek-e majd. A körülmények adottak.

Sőt, a név kötelez…!

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.