Nagy arányú vereséggel búcsúztunk a Bp. Kupától a 3. fordulóban. Az Ikarus BSE 2 osztállyal feljebb szereplő csapata sima 10-1-es győzelmet aratott Ürömön és jutott a 4. fordulóba, ahol a Ferencvárosi FC lesz az ellenfelük.

Sajnos elég tartalékos 12 fős keret gyűlt össze szerda este, de valószínűleg a legjobb összeállításunkban is sima vereséget szenvedtünk volna el pesti ellenfelünktől. A mérkőzés közben edzőjük elmondta, hogy fix 24 fős kerettel és heti 4 edzéssel készülnek. Ez összevetve a mi átlagban 8-9 fős heti 1 kispályás edzésünkkel igen nagy különbségre világít rá. Ha nem is profi csapatról, de mindenképpen profi hozzáállásról beszélhetünk az IBSE-t tekintve. A meccs előtt abban bíztunk, hogy az ürömi kisméretű pálya minket segít majd, de ez sajnos nem így lett. Ezen a területen is szétfutottak bennünket, és úgy passzolgattak, mintha a Barcelona tikki-takkázott volna egy harmadosztályú ellenféllel szemben.

Összeállítás: Gál – Cseh L., Horváth, Badon, Molnár – Besnyői, Pál, Kovács, Remetei – Szilágyi, Szilágyi II (Rusznák)

Az első félidőben már 4 gólos előnyre tett szert a vendég csapat, a másodikban, pedig további 6-al terhelték meg Gál Laci kapuját. 8-0-ás állásnál Badon Atti tett róla, hogy meglegyen a becsület gólunk így a 9 gólos vereséggel nem mi szenvedtük el a forduló legnagyobb arányú vereségét (Rákosszentmihályi SC – Voyage SE 0-10).

Martin Béla (vezetőedző): “Amitől a leginkább tartottam az a korán kapott gól volt. A 6. percben már kettő is volt belőle, így minden reményünk elszállt. A második félidőre már az erőnk is elfogyott és teljesen szétestünk. Remélem tudunk tanulni a mérkőzésből, lenne mit.”

Bp Kupa 3. forduló:

HSC – Ikarus BSE (BLSZ I.) 1-10 (0-4) G.sz.: Badon

Csapatunk így már csak a bajnokság küzdelmeiben érdekelt ahol célunk tavaszra a sima bennmaradás. Jelenleg a 9. helyen állunk, 5 ponttal a 12. helyen álló, már kieső Budatétény SE II előtt. Az első tavaszi fordulónkat a Prókátor SE ellen elhalasztottuk júniusra, így a március 22-23-ai hétvégén a Duna SK ellen kezdjük meg a tavaszi hadjáratot. Ősszel idegenben 1-0-ás vereséget szenvedtünk a Tungsram pályán. Ellenfelünk jelenleg az 5. helyen áll.

Legközelebb holnap (03.08. szombat) 17:00-kor edzőmeccsen lép pályára csapatunk a Kövér Lajos utcában, az Amatőr SE (BLSZ IV.) vendégeként. Az ellenfélnél ex hidegkútival is találkozhatunk, játékos-edzőjük Oltvölgyi Soma személyében. Várunk minden szurkolót szeretettel. Reméljük visszatérünk a győzelmi útra.

A.G.

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.