BLSZ III. 3. forduló (szeptember 16.)

HSC – Erzsébet Sk 3-1 (3-0)
Összeállítás: Gál – Molnár, Remetei, Cseh, Feczer – Tamás, Lakatos, Kovács D., Stoll – Pál, Pap. Csereként pályára léptek: Badon, Hegyi, Balogh, Apjok, Szilágyi. Gólszerzőink: Pál 2, Tamás.

Csapatunknak ezen a meccsen az első félidőben végre kijött a lépés bár nem fociztuk le az erzsébetieket, de sikerült helyzeteinket gólra váltani, így a második félidőben bekapott gól is belefért. A mérkőzésen bár fölényesen nyert a csapat, a játék továbbra sem volt meggyőző.

A mérkőzésen készült fényképel elérhetők ITT

BLSZ III. 4. forduló (szeptember 23.)

Budai XI SE – HSC 4-2 (0-0)

Összeállíás: Gál – Feczer, Botzheim, Cseh, Molnár – Tamás, Lakatos, Kovács D., Hegyi – Pap, Pál. Csereként pályára lépett: Apjok, Stoll, Szilágyi, Bücs, Badon. Gólszerzőink: Pap, Szilágyi

A II. kerület és a Budai XI egyesüléséből jött létre az ellenfél idei csapata. Az első félidőben tartottuk magunkat a másodikban viszont hamar kiengedtük a meccset a kezünkből és bár kétszer is visszakapaszkodtunk, nem érdemeltünk győzelmet. Rossz kimondani, de egyszerűen jobbak voltak.

Az 5. fordulóban esedékes Erdért elleni bajnokinkat közös megegyezéssel decemberre halasztottuk, így 1 hét szünet következett.

A mérkőzésen készült fényképel elérhetők ITT

BLSZ III. 6. forduló (október 7.)

HSC – Budatétény II 2-4 (2-3)

Összeállítás: Gál – Molnár, Remetei, Cseh, Feczer – Tamás, Kovács D., Lakatos, Stoll – Bedő, Pál. Csereként pályára léptek: Botzheim, Badon, Hegyi, Pap, Bücs. Gólszerzőnk: Bedő 2

Őszintén szólva amikor már a 2. percben vezetést szereztünk Doma góljával azt reméltem gólzáporos győzelmet aratunk, aztán egyenlítettek a tétényiek, de Doma hamar rendezte a helyzetet újabb góljával. A mérkőzés innentől teljesen kicsúszott a kezünkből. A félidőre sikerült fordítson a tétény, a sok sérült miatt egyből 5-t kellett cseréljünk és ez sem lendített a csapaton. A második félidőbenpedig az 1-1 megítélt 11-esből az ellenfélnek sikerült beállítani a végeredményt, míg nálunk Pap Joci sajnos nagyon fölé lőtte. Csak magunknak köszönhettük ezt a vereséget is. Nagyon rosszul áll a szénánk, hiszen csapatunk az utolsó helyen áll.

A mérkőzésen készült fényképel elérhetők ITT

A mérkőzés után Apjok Gergő játékos-edző lemondott, elmondása szerint a meccs előtti történések miatt. A továbbiakban csak a II. csapat irányításával foglalkozik.

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.