Évek óta az egyik legnagyobb kérdés csapatunk háza táján minden átigazolási időszakban amellett, hogy kik lesznek a távozók-érkezők, hogy vajon sikerül-e megtartani leggólerősebb játékosunkat Bedő Domonkost. Az utóbbi években a jelenleg NB III-as Pénzügyőr SE, pár osztrák és német alacsonyabb osztályú klub illetve a legkitartóbb kérőnek bizonyuló Voyage (BLSZ I) érdeklődéséről lehetett hallani. Most télen az NB III-ért küzdő Eger csapatánál járt próbajátékon ám végül maradt nevelőegyesületénél. Nyáron azonban élete lehetősége elé néz…

A katari Al-Gharafa SC-hez utazhat majd július elején, ahol 3 napja lesz bizonyítani a gazdag klubnál, hogy magasabb szinten is megállná a helyét. A katari kluboknál nem példátlan, hogy a nemzetközi videómegosztókon kutatnak ügyes, ismeretlen (olcsó) játékosokért így kiegészítve azt az 1-2 igazi sztár játékost akit alkalmaznak. Klubunk meccsösszefoglalóiban akadt meg a szemük Bedő Domán, aki minden szezonban bizonyítja gólerősségét, bár tegyük hozzá, hogy a katari első osztály nyilván más szint mint a BLSZ II/III.

Az Al-Gharafa amúgy nem lehet ismeretlen a magyar szurkolók számára, hiszen itt szerepel tél óta a válogatott csatár, Németh Krisztián is. Óriási lehetőség ez Doma számára és reméljük élni tud majd ezzel a lehetőséggel. Az Al-Gharaffának vannak partnerklubjai a II. és III. osztályban is, így ha nem is egyből a sárga-kékekhez, de az egyik satelit klubhoz talán odakerülhetne.

Szóbeli ígéretünk van arra Domától, hogy a rövid túráról blogbejegyzéseit olvashatjátok majd honlapunkon.

A HSC vezetősége büszke, hogy egy saját nevelésű focista akár ekkorát ugorhat a hidegkúti “katlanból”.

Hajrá Doma! Hajrá HSC!

2016.04.01…

A.G.

One Response to “Bedő Doma – Al-Gharafa SC ?! – nyáron katari próbajáték jön…”

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.