Csapatunkra 2 edzőmeccs várt múlt hétvégén. Egy futsal és egy nagy pályás meccs. Péntek este “hazai” pályán a Klébi-csarnokban ütköztünk meg U17-es futsal csapatunkkal. 4×20 perces mérkőzés a múltkorihoz hasonlóan szorosan alakult, ám ezúttal meg kellett elégedjünk a döntetlennel. Bő keret állt Martin Béla rendelkezésére, így bőven lehetősége nyílt a cserék próbálgatására, annak ellenére, hogy ebben a szezonban már csapatunkra nem vár több tétmérkőzés, miután a középdöntőben búcsúztunk a Pest megyei bajnokságtól. Az első 2 negyedben nagyon jól ment a csapatnak és 3-0-ás vezetésre tettünk szert. A harmadik negyedtől már elég sok volt az egyénieskedés (sarkazás, kötényosztás, szórakozgatás) és ez meg is bosszulta magát. Körülbelül 20 másodperc volt hátra a meccsből amikor 5-4-re vezettünk és Besnyői Márk egy nagy ziccert hibázott, a “kicsik” pedig egyenlítettek a kontrából. A vége tehát döntetlen lett. A csapatunknak nagyon jó edzések ezek az edzőmeccsek és reméljük, hogy a kicsik felkészülését is jól szolgálják, akik az MLSZ U17-es futsal bajnokságának Közép-csoportjában szerepelnek.

HSC U17 – HSC 5-5 (G.sz.: Bedő 2, Tamás, Mikus, Besnyői)

Vasárnap délben Diósdon folytatódott csapatunk számára a Pest megyei nagy pályás torna. Az ellenfelünk a Pest megyei U21-es bajnokság A osztályában szereplő Fogócska SE (Érd) volt. Előzetesen kicsit tartottunk a fiatal gárdától, de később kiderült, hogy indokolatlanul. Azt hittük, hogy erősek és gyorsak lesznek, de szerencsére minden téren jobbnak bizonyultunk. Volt 3-4 jó játékosuk, de ez most kevés volt ellenünk. Ami pedig még meglepőbb volt, hogy (nem tudni mitől) erővel is jobban bírtuk a végét.

Jól kezdtük a meccset, de a helyzetek kimaradtak. Remetei Ákos sikertelen labdaátvétele után a Fogócska jutott vezetéshez, de szerencsére sokadik helyzetünkből még a félidő előtt sikerült egyenlítenünk Bedő Doma révén. A második félidőben megint volt pár kihagyott helyzet, de szerencsére jöttek a gólok is. Amikor már 3-1-re vezettünk, érthetetlenül szétestünk, de  nem sikerült kihasználják a kínálkozó lehetőségeket. A vége aztán megint jól sikerült, Bedő Doma megszerezte önmaga és csapatunk 4. gólját is.

Martin Béla, vezetőedző:

“Ma jobban játszottunk és a helyzeteinket is jobban használtuk ki, mint a múlt héten. Gratulálok a csapatnak!”

Fogócska SE (U21) – HSC 1-4 (1-1) (G.sz.: Bedő 4)

Összeállítás: Gál – Molnár, Remetei, Cseh I., Cseh L. – Pál, Kovács, Horváth (Rusznák), Badon – Bedő, Scherer

A 2. forduló további eredményei:

Tárnok Bolha – PILE SC 1-0

Perbál SC – Törökbálinti TC 4-1

Csapatunk így jelenleg 2 forduló után a csoport 2. helyén áll rosszabb gólkülönbséggel a Perbál SC mögött. Bedő Doma 2 meccsen 6 gólt szerzett, amivel nem csak a csoport, de az egész torna góllövőlistáját vezeti jelenleg.

2 meccsen 6 gól, ha így folytatod az edzőmeccseken nem félsz, hogy nem marad puskaporod tavaszra? Értékeld nekem kérlek a legutóbbi 2 meccset és a saját teljesítményed!

Nem félek! Remélem hasonlóan jó formában tudok maradni, bár az utóbbi meccsen azért az első félidőben nem annyira remekeltem! Kicsit úgy érzem, hogy van még mit kihozni magamból. A második meccsen a 4 gólból kettőhöz nagy szerencse kellett, és az ellenfél hibája. Mindkét meccsre félve mentem el, hiszen elég könnyű ilyen hidegben megsérülni, de szerencsére minden jól jött ki! A csapat helyenként nagyon szépen játszott, szerintem biztatóak a jelek, és erővel is jól bírtuk. Remélem a következő félévben több meccsre tudok eljönni, mert az előzőben sajnos elég kevésre sikerült eljutnom..

Hát ezt mi is reméljük, hiszen nagy szükségünk lenne a bajnokságban is egy gólerős Bedőre. Doma az ősszel azért hiányzott több bajnokiról is, mert az Egri Főiskola hallgatója, ahonnan nem mindig tud sajnos feljönni a hétvégékre. A következő fordulóban a Pest megyei I. osztályban szereplő Törökbálinti TC ellen játszunk szombaton (02.08.) 10:00-kor. Ellenfelünk minden bizonnyal egy vegyes csapattal fog kiállni ellenünk is ahogy az eddigi fordulókban, hiszen az első csapatnak külön edzőmérkőzései vannak. Ezen a tornán az U21-es és a felnőttből kiszoruló játékosokat szerepeltetik ha minden igaz. Eddigi két meccsükön (-Fogócska SE 2-1, -Perbál SC 1-4) egy győzelmet és egy vereséget szenvedtek. Célunk nem lehet más ellenük sem, mint a győzelem.

Hajrá HSC!!!

A.G.

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.