Csapatunk bravúros győzelemmel kezdett a BLSZ II. osztályában, ahol az első fordulóban a Közterülek SK csapatát láttuk vendégül. A fogadóirodák ha műsorra tűzték volna ezt az összecsapást biztos, hogy országos 2-esként lett volna számon tartva. Félreértés ne essék nem akarjuk lebecsülni magunkat, de némi aggódásra adhatott okot Martin Béla vezetőedző mérkőzés előtti nyilatkozata miszerint az első keretből 6 fő áll bevetésre… Főleg, hogy a hatból végül öt lett.

Miután a mérkőzés előtt egy héttel már világossá vált, hogy csapatunk nem fog tudni kellő létszámban kiállni halasztási kérelemmel fordultunk a Közterülethez, de ehhez ők nem járultak hozzá. Döntésüket tiszteletben tartva így végül az 5 hadrafogható játékos mellé 10 emberrel egészítettük ki keretünket a tartalékcsapatból.

Martin mester kérése annyi volt a megjelenő 15 játékoshoz, hogy amit tudnak, amit erejük, képességeik engednek tegyék oda a pusztító melegben. Természetesen a Közterületnek is voltak hiányzói az augusztusi hétvégén így két tartalékos gárda feszült egymásnak.

Összeállítás: Gál – Hegyi, Németh, Feczer, Besnyői – Novák, Mikus, Stadtmüller, Kosik – Kiener, Szilágyi

Csere: Molnár, Pétery, Apjok, Budi

A mérkőzésen a csapatok nem csak egymással, de a hihetetlen hőmérséklettel is megküzdöttek. A kapufát háromszor is megzörgették (kétszer a hazaiak, egyszer a vendégek), de gól csupán 1 esett, ez pedig 3 pontot ért az újonc Hidegkútnak.

A 29. percben Szilágyi Gabi vette be kb 12 méterről a narancs mezesek kapuját kialakítva ezzel már ekkor a meccs végeredményét. 

Reméljük már jövő hétvégén a Csillaghegy otthonában több kerettagra számíthatunk, mindenesetre köszönjük azoknak akik csúsztak másztak ezért a sikerért! Bár Béla Bá azt mondta nekünk várhatóan csak szeptemberben kezdődik majd a bajnokság, egy ilyen kiszenvedett 3 ponttal a III. kerületiek ellen is kiegyeznénk!

Legközelebb: Csillaghegyi MTE – Hidegkúti SC (08.22. szombat, 11:00 / III.ker. Márton u. 25)

Hajrá Hidegkút!

A.G.

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.