4 vereség után végre ismét győzelmet aratott csapatunk. Papíron az egyetlen hazai mérkőzésünket játszottuk az őszi szezonban. Jó messze sodródtunk Hidegkúttól, hiszen a Láng SK sporttelepén, Angyalföldön fogadtuk az ABE Darazsak SE-t, akik a mérkőzés előtt az utolsó helyen álltak 0 ponttal.

A csapat és a szurkolók is “most vagy soha” hangulatban készültek az összecsapásra, hiszen kivételesen egyértelmű esélyesei voltunk a mérkőzésnek, ami nagyon ritka ebben a kiegyenlített csoportban.

A csapatba visszatért eltiltása után kapusunk, Gál Laci illetve ezen a meccsen csereként debütált új igazolásunk Szilágyi II Gábor, aki a Békéscsabai Jamina SE-től érkezett hozzánk. A legnagyobb visszatérő, a műtétje után egyből a kezdő csapatban helyet kapó Pál Tibi volt aki 4 góllal hálálta meg a bizalmat. Tegyük hozzá, az ő nevéhez fűződik egy elhibázott büntető is, ami az elmúlt 2 évben már többször is előfordult vele. Nagyon fontos, hogy aki odaáll legyen kellő önbizalma, de lehet Tibinek egy ideig jegelnie kéne a büntető rúgás és a szabadrúgás illetve akció gólokra kéne koncentrálnia ami láthatóan sokkal jobban megy neki. Rétfalvi Laci duplázott, rajtuk kívül még Kovács Dani volt eredményes.

A mérkőzés egyáltalán nem indult jól, hiszen 2-0-ás előnyt adtunk a vendégeknek, de szerencsére nem estünk össze és még a félidő előtt sikerült fordítanunk. A második félidőben már-már örömfocit rendeztünk és további 4 góllal terheltük meg a darazsak hálóját akiknek a végén egy búcsú csípésre futotta még az erejükből, így 7-3 lett a vége.

Hidegkúti SC – ABE Darazsak SE 7-3 (3-2)

Összeállítás: Gál – Feczer (Hegyi a félidőben), Remetei, Cseh, Tamás (Szilágyi II ’61) – Stoll (Scherer ’70), Kovács, Horváth (Fenyvesi ’61), Pál – Szilágyi (Pétery a félidőben), Rétfalvi

Gólszerzőink: Pál 4, Rétfalvi 2, Kovács

Legközelebb a 11. helyen álló Budakeszi SC otthonába látogatunk a “szomszédba” és remélhetőleg megszerezzük a 3. győzelmünket a szezonban.

Hír még a csapat háza tájáról, hogy amíg a pályák építése zajlik edzéseinket a Klébi műfüves pályáján tartjuk heti 1 alkalommal, csütörtökönként 18:30-20:00 között. Ezen a héten ahogy ígértük szurkolóinkat is meghívtuk a tréningre.

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.