2013.03.08. péntek 20:30, Fay u., műfű

Bp. Erdért SE – HSC 1-1 (0-1)

Összeállítás: Gál – Molnár, Fenyvesi, Remetei (Soós, 45’), Csercsa (Ali, 45’) – Stoll, Kovács D., Horváth, Pál – Apjok (Nagy, 60’), Borzás, G.sz.: Stoll

Testvércsapatunkkal az Erdérttel játszottunk, akiket az utolsó őszi fordulóban bajnokin elég simán 5-2-re vertünk. Ezúttal természetesen, ahogy a felkészülés alatt már oly sokszor igencsak tartalékos kerettel érkeztünk, ennek ellenére az első félidőben az eltűntnek hitt Stoll góljával vezetést szereztünk. Az első félidőben nagyon sok lehetőségünk volt, a legtöbb Pál, Borzás és Apjok előtt, de nem tudtunk ezekkel élni sajnos. A második félidő elején Apjok még az üres kapuba 5 méterről se tudta befejelni a labdát ezután pedig megfordult a meccs képe és az Erdért átvette az irányítást, az utolsó pillanatban pedig egyenlítenie is sikerült. Ezt a meccset illett volna megnyernünk, de majd a bajnokságban természetesen fontosabb lesz.

2013.03.09. szombat 14:00, Őrbottyán

Őrbottyán KSK – HSC 3-3 (0-2)

Összeállítás: Csercsa – Ali, Rétfalvi, Gál, Gazdig – Borzás, Horváth, Cseh, Pál – Apjok, Bedő. G.sz.: Bedő 2, Pál

Csapatunk az utolsó edzőmérkőzésre csapattársunk Rétfalvi Laci falujába, Őrbottyánba látogatott. Az utolsó pillanatban sajnos sokan lemondták, így ha nehézkesen is, de az utolsó pillanatban pont 11-en még sikerült megjelenjünk, igaz, hogy több sérülttel és volt olyan is aki pár végig a pályán volt sajnos játékra alkalmatlan állapotban érkezett (az amatőr foci szépsége ugye..). Az első félidőben Doma emelésével és az ellene elkövetett szabálytalanság után Pál Tibi 11-es góljával 2 gólos vezetésre tettünk szert. A második játékrészben aztán kicsit összeestünk és a hazaiak hamar kiegyenlítettek. De egy egyéni akció után Doma ismét vezetést szerzett nekünk. A végén a bottyániak megint kiegyenlítettek, de ezután több gól nem esett. Az eredmény talán számunkra hízelgőbb inkább. Köszönjük a vendéglátást, abban maradtunk, hogy nyáron mi fogjuk vendégül látni őket.

A mérkőzés után pedig az egész csapat a Rétfalvi családhoz volt hivatalos, ahol isteni babgulyás és pálinka várt bennünket. Nagyon szépen köszönjük a vendéglátást!

A héten az első csapat számára megkezdődik a bajnokság. Előtte kedden 18:00-tól a pályán lesz edzés, ekkor állítják össze Martin Béla az első csapat vezetőedzője és Apjok Gergely a tartalékcsapat játékos-edzője a tavaszi kereteket.

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.