Csapatunk kedden este a Nagykovácsi SE edzésére volt hivatalos egy 3×30 perces zárt kapus edzőmeccsre. A mérkőzés helyszíne a Nagykovácsiban található amerikai iskola volt, mely kitűnő pályával rendelkezik és a világításnak köszönhetően jó kis esti mérkőzés kerekedett az összecsapásból.

12 játékos jelent meg az összecsapáson, köztük a hosszú sérüléséből visszatérő Botzheim Csaba, illetve a múlt heti edzőmeccsen már pályára lépő és akkor 3 gólt szerző Szilágyi II Gábor (a II jelzéssel láttuk el, hiszen Sziszi után ő a második Szilágyi Gáborunk), akit hét közben már át is igazoltunk a Békéscsabai Jamina SE-től. Gál Laci nem ért rá, így ezúttal is vészkapussal álltunk fel.

Kezdőcsapat: Pétery – Besnyői, Remetei, Cseh, Hegyi – Botzheim, Kovács, Bücs, Borzás – Szilágyi, Szilágyi II

Összefoglaló:

1. perc: A hazaiak már rögtön a legelején egy kapufával kezdenek.

5.p.: Szilágyi 7 méterre a kaputól mellel szelídít meg egy tökéletes beadást és szépen bevágja. 0-1

15.p.: Szilágyit indítják, aki szorított helyzetben visszahúzza a labdát majd Szilágyi II elé tálal. Szilágyi II megcsinál egy cselt, majd a kapu mellé gurít.

16.p.: Cseh Pista löketét szögletre tolja a kapus. Bücs Dini szögletét Kovács Dani veszi mellre majd kapásból a léc alá bombáz 5 méterről. 0-2

17.p.: Pétery Zoli mellett már elviszi a Nagykovácsi csatára a labdát, de gyengén gurít az üres kapura így Remetei Ákos menteni tud.

35.p.: Cserélünk: Botzheim Csabit, Molnár Csaba váltja. Besnyői Márk felmegy szélső középre, Molnár Cs. lesz a szélső védő.

38.p.: Szilágyi II iramodik meg a szélen, az alapvonal előtt középre centerez, az érkező Szilágyi pedig nem hibázik. 0-3

40.p.: A Nagykovácsi végezhet el szögletrúgást. A berobbanó játékosuk földre fejeli a labdát, mely onnan robban a hálónkba. 1-3

45.p.: Pétery Zoli kinn állt a kapujából, a felette átemelet labdába csak belekapni tudott. 2-3

60.p.: Egyenlít a Nagykokó. 3-3

72.p.: Molnár Csaba a gólvonalról ment óriásit.

Összességében elmondhatjuk a döntetlen fair végeredmény, mert nagyjából ugyanolyan játékerőt képviselt a két csapat. A 3 gólos előnyt pedig azért tudta ledolgozni ellenfelünk, mert sokkal jobb volt a kondija, sőt a végén örülhettünk, hogy nem fordítottak. Amúgy a fáradtságtól eltekintve mindenki jól mozgott a mérkőzésen. Visszavágó 2 hét múlva ugyanitt, ugyanekkor.

A Nagykovácsi SE-nek pedig nagyon szépen köszönjük a lehetőséget!!

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.