Szeptember 01-vel kezdtük el (Bánföldi Andrea és Bornemisza György) az edzéseket a 2008/2009-ben született gyerekekkel. Az új focipályának is köszönhetően, nagyon sok gyerek jött hozzánk FOCIZNI, ma 26 gyerek jár rendszeresen heti 3 edzésre.Szeptember 01-vel kezdtük el (Bánföldi Andrea és Bornemisza György) az edzéseket a 2008/2009-ben született gyerekekkel. Az új focipályának is köszönhetően, nagyon sok gyerek jött hozzánk FOCIZNI, ma 26 gyerek jár rendszeresen heti 3 edzésre.

Ennél a korosztálynál még nagyon sok energiát és időt fordítunk a fegyelem-figyelem elsajátítására, mindezt persze játékosan, sok-sok labdás gyakorlattal. Az álló és mozgó labda rúgása, átadása társ felé, labdák átvétele a lábfej különböző részeivel, a labda megállítása talppal, belsővel, ezek az elsődleges “feladataink”

A technikai elemek közül a labdavezetéseket, irányváltoztatásokat folyamatosan tanuljuk, néhányan már játék közben is ügyesen megcsinálják. Cselezés, megkerülő csel, labda elhúzás belsővel, belsőcsüddel, eltolás külsőcsüddel, irány és ritmusváltás labdavezetés közben, fejelés, ezek gyakorlása a II. félévre maradt.

Az 1 órás edzésidő végén mindig van játék, egyre ügyesebben passzolgatnak egymásnak, és irányítva ugyan, de a helyezkedés is alakul! Néhányan már szépen összejátszanak, velük voltunk is meccsen, a Kelen S.C. ellen 2:1-re nyertünk! Azért bőven van még “feladat”

Minden hónapban 2 játékos aranyérmet kap a hónap focistája felirattal a teljesítmény alapján. Az értékelés szempontjai a fegyelmezettség, az ügyesség, a fejlődés mértéke, az aktivitás. Nagyon lelkes kis csapat, élmény velük focizni!

Andi és Gyuri

 

unnamed (2)

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.