Csapatunk az első tavaszi fordulóban a Bp. Polgári gárdájához látogatott a mérkőzésre pedig a Vasas Fáy utcai sportközpontjában, műfüves pályán került sor. Ellenfelünk az utolsó előtti helyen állt, ám intő példa volt az őszi első forduló, amikor is hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedtünk tőlük. A mérkőzésre nem csak, hogy bő 16 fős kerettel érkeztünk, de az összeállítás se volt tartalékosnak nevezhető. Egyértelműen mi voltunk a mérkőzés esélyesei, persze mint tudjuk ez sokszor kevés a futballban, hiszen nem a százalékok, hanem a gólok döntenek.

Összeállítás: Gál – Tamás (Nagy 83’), Remetei (Besnyői 80’), Rétfalvi, Feczer – Fenyvesi (Apjok 67’), Kovács D., Horváth, Cseh (Molnár 57’) – Stoll, Bedő, nem lépett pályára: Csercsa. Sárgalap: Bedő

Sajnos a mérkőzés egyetlen gólja a 12. percben esett, amikor a Polgári csapata talált a kapunkba. Szerintem nem sértő, sőt nagyon jó arány az 50%-os helyzetkihasználás, hiszen lényegében 2 helyzetükből 1-et értékesítettek nem úgy, mint mi, hiszen Doma és Stoll Gabi is nagyon sok helyzetet puskázott el sajnos. Rakkolós meccs volt és bár minden erőnket mozgósítottuk az egyenlítés érdekében, sajnos ez nem sikerült. Csapatunk így egyelőre nem tudta megkezdeni a várva várt tavaszi menetelést és bár a csonka fordulónak köszönhetően (sok meccset elhalasztottak) még mindig a vonal felett vagyunk, egyre jobban fenyeget a kiesés réme. Ami pedig lássuk be, nagyon kellemetlen meglepetés lenne az egyesület 90. szülinapján.

Köszönjük a HULK (Hidegkút Ultras Liberty Klán) ultráinak és törzsszurkolóinknak (Nagyapa, Ollé János, Dajka Lajos), hogy ezen a hideg vasárnap estén is elkísértek bennünket idegenbe és végig buzdítottak!

Tartalékcsapatunk ezúttal szabadnapos volt, míg az utánpótlás csapataink mérkőzéseit elhalasztották.

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.