Csapatunk vasárnap délután Nagykovácsiban fogadta volna a listavezető ESMTK II együttesét. A mérkőzésre azonban nem került sor, hiszen hiába rendeztek felnőtt bajnoki mérkőzést itt szombaton és hiába volt délelőtt előttünk U18-as találkozó színhelye a nagykovácsi pálya, a játékvezető a csapat vezetőkkel konzultálva úgy döntött nem engedélyezi a mérkőzés lejátszását.

“Lehet, hogy ezt a Pest megyében engedik, de a BLSZ-ben nem.” – érvelt keményen a sporttárs.

Szó ami szó sajnos az NKSE pályája jelenleg valóban borzasztó állapotban van. Nyáron nagy felújításokat terveztek, többek között öntöző rendszer beépítését, amely sikeresen telepítésre is került, ám sajnos a tobvábbi várt fejlesztések nem kezdődtek el, így kénytelenek voltak a pályát így használatba venni. Sajnos az öntözőrendszer építésének nyomai még meglátszódnak, és ott, valószínűleg az esőzéseknek köszönhetően, a frissen leterített föld megsüllyedt így valóban nagyon balesetveszélyesnek tűnt a dolog.”

Bár sajnáljuk, hogy a kilátogató szurkolóink hiába jöttek el a szomszédvárba, azért az is igaz, hogy elég tartalékos keretünk volt az összecsapásra. A jegyzőkönyv alapján a következő kezdő 11 állt volna fel.

Gál – Feczer, Rétfalvi, Badon, Pétery – Tamás, Horváth, Papp, Besnyői – Szilágyi, Szilágyi II

Csere: Molnár

Papp Petinek ez lett volna például a visszatérő meccse, melyen egyből kezdőként kapott volna szerepet. Ez is jelzi, hogy sok lett volna a hiányzónk.

A mérkőzést közös megegyezéssel, felcserélt pályaválasztói joggal újra játsszuk. Erre az utolsó forduló után, november 30-án, szombaton 11:00-kor kerül majd sor, az ESMTK Zodonyi úti pályáján.

Végezetül pedig lássuk a hivatalos indoklást:

“A mérkőzés előtti pályabejárás alkalmával észleltem, hogy a pályán teljes hosszában keresztbe kb. 10 méterenként árkok voltak. A fentiek miatt, illetve a pálya állapota miatt, alkalmatlannak és balesetveszélyesnek nyilvánítottam a pályát. A mérkőzés a pálya alkalmatlansága miatt elmaradt. A továbbiakban a játékosokat leigazoltam, mely során mindent rendben találtam.”

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.