Hát igen… Várható volt, hogy idén más célokért küzdhet majd tartalék csapatunk, de talán kicsit túlzó, hogy 4 mérkőzésből úgy veszítettünk el 4-et, hogy ezeken 22 gólt kaptunk és csupán 2-szer találtunk az ellenfelek kapujába…

A nyári nagy játékosmozgásokkal az első csapat bizonyosan erősödött, de úgy tűnik a B csapatunk sajnos gyengült. Legalábbis egyenlőre nem igazán áll össze. Az elmúlt szezonokban Apjok Gergely játékos-edzőként irányított, de szerettük volna magasabb, komolyabb szintre emelni ezt a csapatot is, melyre megnyertük vezetőedzőnek Juhász Istvánt (aki a Nagykovácsi SE vezetőedzője is egyben). Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az első csapat 1 bajnokit és 1 kupameccset kivéve, a másik 5 bajnokijára sok játékost elszipkázott, melyhez természetesen alkalmazkodnunk kell, hiszen többek között ezért is üzemel “tartalék” csapat. Juhász István többször elmondta, hogy ez az év a “tanulás éve” lesz. Mindenesetre reméljük, hogy szépen lassan össze áll a dolog és elmaradnak a nagyarányú vereségek és visszatérünk legalább a szezon eleji szoros meccsekhez. A cél nem változott: benn kell maradni. Ha törik ha szakad.

Tartalék csapatunk eddigi eredményei:

CSHC 94′ FC – HSC II 2-0

HSC II – MTK BK 1-2 (G.sz.: Szilágyi)

Futbalféria – HSC II 8-1 (G.sz.: Hegyi)

MLTC – HSC II 10-0

Ezzel jelenleg a 13., utolsó előtti helyen áll csapatunk köszönhetően annak, hogy az utolsó helyen szerénykedő Zuglói Kinizsi SE még nálunk is rosszabb gólaránnyal rendelkezik. Van honnan felállni!

Hajrá Fiúk! Hajrá HSC!

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.