Csütörtökön este a Vasas, Fay utcában található Mészöly Kálmán műfüves pályáján csaptunk össze a BLSZ II-ben szereplő Csillaghegyi MTE gárdájával. A meccs érdekessége, hogy a két csapat a jelenleg Budapesten zajló nagypályás felkészülési tornák (V. Téli Nagypályás Torna, I. Téli Torna) főszervezői.

A meccs nagy hidegben zajlott, melyre 14 fős kerettel utaztunk.

Összeállítás: Gál – Bugyjás (Cseh I.), Fehér, Kövesi, Besnyői (Budi) -Stoll, Kovács, Lakatos (Apjok), Csóka – Pál, Bedő

Az első félidőben Bedő Doma 5 méterről volt eredményes egy szép akció végén. A második játékrészben egyenlített a CSMTE, de a meccs végén csapatkapitányunk Kovács Dani szabadrúgás góljával sikerült megnyernünk a meccset.

A felkészülést tökéletesen segítette a mérkőzés, hiszen ez is a II. kerület UFC elleni meccsekhez hasonlóan más ritmusban, komolyabb sebességen zajlott, mint az alacsonyabb osztályú ellenfelek elleni mérkőzések.

Edzői nyilatkozatok:

Boldizsár Imre (CSMTE, vezetőedző):

“Nagy iramú, hasznos, jó mérkőzés volt. Alakul a csapat játéka. Sajnálatos, hogy a kezdőcsapatból ketten is szó nélkül nem jelentek meg a meccsen. Mérkőzések óta potyagólokat kapunk, amik nincsenek is benne a meccsben. Ennek ellenére elmondhatjuk, hogy elindultunk felfelé ami bizakodásra ad okot. Az azonban látszik, hogy csak azokkal érünk el eredményt akik edzenek.”

Martin Béla (HSC, vezetőedző):

“Sokkal jobban ki kell használjuk az előttünk adódó lehetőségeket, mert ha nem is még most, de előbb utóbb ez megfogja bosszulni magát. Az eredménnyel elégedett vagyok és én lennék a legboldogabb ember ha a nyár óta tartó veretlenségi szériánk minél tovább kitartana.”

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.