A hétvége beharangozója:

U15: Lőrinc United FC – HSC 2-4

Ma reggel játszotta idei első bajnokiját U15-s csapatunk, akik győzelemmel kezdték a szezont. Erről a korosztályról tudni érdemes, hogy az eddigiekben még 3/4-es pályán szerepeltek, így ez az év várhatóan az átállással fog telni. A srácok a nyári kaposvári focifesztiválon, bár nem nyertek meccset, de úgy tűnik értékes tapasztalatokkal gazdagodtak. Az U14-esek holnapi bajnokija a RAFC ellen halasztásra került.

BLSZ III: Újpesti Haladás – HSC (szombat 17:00, Blaha Lujza u.)

Felnőtt csapatunk kitűnően kezdte a szezont és egy forduló után vezeti a tabellát. Ugyanakkor kicsit rémisztő, hogy még az első fordulóban 2 ember a padra se fért oda, ma épphogy meglesz csak a csapat. Ettől függetlenül cél a 3 pont megszerzése. Ellenfelünk az első fordulóban 2-2-es döntetlent játszott a Testvériség SE II otthonában. Jelenleg a tabella 7. helyén állnak, de ez ilyen korán még semmit nem jelent. Ők a hétközben sikerrel vették a Bp. Kupa első fordulóját, ahol 4-1-el búcsúztatták a BLSZ IV-es Babylon FC-t. Ellenfelünk tavaly bronzérmesként fejezte be a szezont, így nem számíthatunk könnyű párharcra.

Martin Béla – vezetőedző: “Sajnos az ellenfélről csak annyit tudunk, hogy az előző idényben 3. volt. Az edzéseken nagyon jól mozogtak a srácok. A hiányzók ellenére bizakodó vagyok és várom jó folytatást!”

BLSZ IV: HSC II – Hunreál FC (vasárnap 13:30, Pokorny József sportcentrum)

A tartalék csapat ezúttal is erős kerettel készül az aktuális ellenfél ellen. Célunk nem lehet más mint a győzelem a “Huncut Realisták” ellen. Tavasszal 7-2-es győzelmet arattunk az otthonukban, igaz akkor bajnokságon kívül szerepeltünk, de ha azóta nem sikerült jelentősen erősítsenek, akkor egyértelműen mi vagyunk a párharc esélyesei. Az első fordulóban 3-1-es vereséget szenvedtek a BMC Maccabi vendégeként.

Szeretettel várunk minden szurkolót a mérkőzésekre!

Hajrá HSC

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.