Csapatunk csoport másodikként jutott a Pest megyei futsal bajnokság középdöntőjébe a Kerepesi SBE mögött, így nem kellett a vigaszágon szerepelnünk. Helyette az U17-es futsal csapatunkkkal játszottunk edzőmeccset a Klébiben. Bár a mérkőzést megnyerte a felnőtt csapat, nagyon szorosan alakult az eredmény és csupán 1 gól döntött.

A mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Rósa Viktor, az U17-esek vezetőedzője a következőképpen értékelt: “A felnőtt nem tud védekezni. Ha nem nekem kellett volna védenem és itt van a kapusunk nem kapunk 4 gólt és ezt a meccset simán megnyerjük.”

Martin Béla, a felnőtt csapat vezetőedzője: “Gál Laci ma is nagyon jól védett, neki köszönhetjük, hogy megnyertük a mérkőzést. A “kicsik” nagyon ügyesek, látszik, hogy összeszokott brigád, míg mi még csak próbáljuk tanulni ezt a játékot.”

HSC U17 – HSC 3-4 (G.sz.: Bedő 3, Besnyői)

Sajnos a védekezés valóban hiányzott múlt hétvégén a középdöntőben, ahol csapatunk 3 meccsen 19 gólt kapott, ami sajnos nagyon sok. A középdöntőről, ahogy legutóbb, most is Rusznák Tomi összefoglalóját olvashatjuk:

Második felvonás, akár így is nevezhetném a második futsal tornát Üllőn. Ez már a középdöntő volt így sejetettük, hogy komolyabb dolgunk lesz, mint múltkor. Bár megjegyzem akkor sem becsültük le az ellenfelet. Most azonban kicsit magbiztosabbak voltunk, vagy legalább is a keret alapján azok lehettünk volna. Tizenegy emberrel érkeztünk a meccsekre, igaz később páran különböző okok miatt elmentek. Megérkezésünk után még nem kaptuk meg az öltözőt, ezért a leláton kellett öltözni, bár szerintem ez nem jelentett senkinek sem gondot. Amikor megkaptuk az öltözőt, Pintér Gábor tanácsait hallgattuk meg. Majd jött is az első meccsünk a Kerepessel, akik ellen két héttel ezelőtt már játszottunk ugyanígy első mérkőzésként. Akkor megvertük őket, majd aznap még játszottunk velük, de sajnos kikaptunk. Tehát, most jött a “döntő”, hogy ki is nyer? Hát sajnos elvesztettük a meccset. Az első 15 percben nem játszottunk rosszul, de sajnos teljesen felborultunk és 5:2 lett a vége. Két büntetőt is kaptunk, az elsőt Tamás Gábor lőtte aki meglepetésünkre mellé lőtt. A másodikat Molnár Csaba végezte el, ő sikeresen betalált és ezzel megszerezte második gólunkat. 5:2 lett a meccs vége és erezhetően sajnáltuk, mert verhető csapat lett volna. Na, ezek után jött az amire talán senki nem számított. HSC-Ócsa összecsapás, aminek a vége 3:11 lett. Azt hiszem ez volt a mélypont ekkor már Molnár Csaba irányította a csapatot, mert Pintér Gábornak el kellett mennie. Azt hiszem ehhez nem kell többet hozzá fűzni. Csúnya pofonba szaladtunk bele. Ezek után két játékosunk össze is szólalkozott. Ehhez szintén nem akarok semmit se hozzá tenni, se neveket, se okokat. Talán a játék heve, a csalódás hozta ki belőlük, nem tudom, kívánom, hogy rendeződjön ez a dolog kettőjük között. Pihenés következett. Ekkor elmentek egy páran és kicsit elgondolkoztunk a taktikán, a felálláson, a cseréken és ez valamit segített, mert a következő meccset sokkal bíztatóbban kezdtük. Sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, igaz sok ki is maradt és öröm volt nézni ahogyan játszottunk. Ez a mérkőzés adott egy kis vígaszt, hiszen megnyertük Sűlysáp II ellen 3:4-re, amit csak magunknak tettünk izgalmassá hiszen itt is voltak hibák, de közel sem akkorák, mint az előző meccseken. A bírói gárdáról sem szeretnék írni, elég fogalmatlanok voltak néha, és nem csak a mi meccseinken. Azt hiszem ez az utolsó meccs arra volt jó, hogy ne távozzunk rossz kedvvel. Én először futsaloztam és tetszett, szóval remélem jövőre is indulunk a tornán.”

Mindenképpen indulni fogunk. Annak ellenére, hogy idén is az elődöntő előtt kellett búcsúzzunk, kitűnően illeszkedett a futsal torna a felkészülésünkbe és megszínesítette azt. Bár tét meccsek idén már nem várnak ránk, most pénteken (01.31.) 20:00-tól ismét összecsapunk az U17-esekkel egy edzőmeccs keretein belül. A kicsiket nagyon fűti a bizonyítási vágy, hogy megmutassák ők a jobbak. Péntek este minden kiderül. Várjuk a szurkolókat is a Klébi-csarnokba.

Pest megyei futsal bajnokság, középdöntő eredményeink:

Kerepesi SBE – HSC 5-2 (G.sz.: Bedő, Molnár)

HSC – Ócsa VSE 3-11 (G.sz.: Fenyvesi 2, Bücs)

Sülysáp II – HSC 3-4 (G.sz.: Fenyvesi 3, Kövesi)

A csoport végeredménye: 1. Ócsa VSE 6p, 2. Sülysáp II 6p, 3. Kerepesi SBE 3p, 4. HSC 3p

Gólszerzőink a torna 7 meccsén:

7 gólos: Fenyvesi Bence

4 gólos: Cseh László, Tamás Gábor

3 gólos: Rétfalvi László, Rusznák Tamás

2 gólos: Molnár Csaba

1 gólos: Bedő Domonkos, Bücs Dénes, Kövesi Máté

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.