Csapatunk a 2. fordulóban a BLSZ II-től búcsúzó Duna SK otthonába látogatott. A tavalyi szezonban idegkúton megmérkőztünk már egymással egy kupa meccsen, akkor sima 9-1-es vereséget szenvedtünk tartalékos csapatunkkal.

Ez persze egy teljesen másik meccs volt, hiszen a kiesésnek köszönhetően lehet, hogy a Duna is meggyengült, bár Szanyó legazolásával minőségi erősítés érkezett. A mérkőzés első 10 percében nagyon nyomtak a hazaiak be is szorítottak bennünket, ám a kezdeti rohamok után felébredtünk végre és az első félidőben többször is betalálhattunk volna, de a Scherer-Bedő páros ezúttal sajnos teljesen gólképtelen volt, pedig szebbnél szebb indításokkal törhettek kapura.

A második félidő kiegyenlített játékot hozott egészen addig míg Pál Tibi hátra nem került szélső védő pozícióba. A középpályn és elől rutinosan és megbízhatóan mozgó játékos itt egyáltalán nem volt a helyzet magaslatán többször is gyengén gurította haza a labdát, ami meg is bosszulta magát, hiszen a 3. ilyen már sajnos gólpassz is lett egyben. A meccsen végig kitűnően védő Lacika ezúttal semmit sem tehetett. A papírforma így nem borult, győztek a hazaiak, akiknek méltó ellenfelei voltunk, csupán a befejezéseket kéne komolyan venni, hiszen meccset nyerni csak gólokkal lehet. Folytatás jövő vasárnap a kerületi rangadón a II.ker. UFC ellen.

Duna SK – Hidegkúti SC 1-0 (0-0) / Tungsram pálya

Nézőszám: 50

Összeállítás: Gál – Feczer (Bücs 55′), Rétfalvi, Cseh, Hegyi – Pál (Molnár 75′), Kovács, Horváth (Fenyvesi 64′), Stoll – Bedő (Soós 81′), Scherer (Besnyői 63′)

Breaking news: Szerdai kupa ellenfelünk a Híd-Unió gárdája visszalépett, így csapatunk játék nélkül jutott a 2. körbe.

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.