PILE SC – HSC 3-6 (2-2)

Csapatunk Pilisszentkeresztre volt hivatalos, ahol 1-2 éve jártunk már egyszer. A mérkőzés este 7-kor kellett volna megkezdődjön, de jó HSC-s szokás szerint csúnyán elkéstünk kellemetlen külső tényezők miatt a szereléssel együtt, így fél órás csúszással indult útjára a labda. A Pilisszentkereszti pálya Dobogókő aljában gyönyörű helen helyezkedik el, egy kis völgyben elzárva a külvilágtól! Bár a késés miatt a meccs végére eléggé besötétedett, nagyon jó volt ott játszani és ráadásul ahogy a vidéki csapatoknál lenni szokott, most is szép számú kb 50 fős „nézősereg előtt zajlott a mérkőzés”.

Kezdő csapat: Katz Róbert – Molnár Csaba, Graszl Balázs, Tombor Csaba, Hegyi Balázs – Pál Tibor, Bedő Domonkos, Kukurta László, Besnyői Márk – Papp Péter, Apjok Gergely. Csereként pályára léptek: Burjan Szilárd, Csercsa Iván, Stadtmüller Viktor Ákos, Görbicz Győző, Németh Bálint

1.félidő: a kezdő csapatban kapott lehetőséget két újonc is. Katz Robi a kapuban, ő már többször terveztük, hogy ide igazol és ez végre úgy tűnik meg is történik, az Újbudától érkezik, Tombor Csabi pedig beállósként szerepelt. Ő a Pomázban játszott legutóbb, most még látszott a játékán a kihagyás. Csapatunkat zavarta meg jobban a késés, már 10 perc után vezettek a hazaiak 2 góllal és bár tudtam, hogy nem jobb csapat nálunk az ellenfél ekkor kicsit megijedtem, hogy belefutunk egy súlyos vereségbe. Számtalan helyzetet dolgoztunk ki az első félidőben melyekből 2-t sikerült gólra váltsunk így döntetlennel vonulhattunk szünetre, ráadásul a félidő végén Pál Tibi még egy 11-est is hibázott.

2.félidő: pályára léptek a csere játékosok, köztük Görbicz Győző, és Németh Bálint is előszőr szerepelt Hidegkút mezben. Mindkettőjüknek a HSC lesz az első csapatuk amennyiben leigazolnak. A második félidőben sikerült bedaráljuk fáradt ellenfelünket és végül megérdemelt 3 gólos győzelmet arattunk. Megemlítem, hogy mikor másodszor jutottunk 11-eshez, Tibike ismét odaállt és magabiztosan értékesítette, illetve, hogy Doma 4 gólig jutott! Mellettük még Papp Peti talált be.

Köszönjük a Szentkeresztieknek a meghívást. Összességében a csapat megtette amit vártam, de az biztos, hogy lesz ez még jobb is!

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.