Felnőtt csapatunk csütörtök este a Pest megyei harmad osztályban szereplő Tinnye KFC-t fogadta volna, ám a tinnyeiek jelezték, hogy nagy részük Vörösvárra igazolt így összesen 7-en vannak jelenleg, így nem tudják vállalni a játékot. Így jött a vész forgatókönyv és mivel a kerületi rivális már múlt héten jelezte, hogy szívesen fogadna minket egy visszavágóra sikerült ezt sebtiben leszervezzük. Ám mivel náluk már nem volt időpont, így ismét nálunk került erre sor.

A múlt heti merkőzéshez hasonlóan ezúttal is az ifjonc vendég csapat uralta az első félidőt ám számtalan helyzetéből csak 2-t sikerült gólra váltson, így 0-2-vel vonultak félidőre a csapatok.

A második játékrész pedig – ahogy múlt héten – ezúttal is a hazaiaké volt, akik bár nem dolgoztak ki olyan sok helyzetet, mégis sikerült 3-at is gólra váltaniuk. Ilyen izgalmas, gyors iramú meccsek nagyon jól szolgálják a felkészülésunket és külön öröm ha egy magasabb osztályú csapatot sikerül legyoznunk, még akkor is ha csak edzőmeccsen.

A meccs krónikájához tartozik, hogy sajnos csak 84 percig tartott, mert ekkor elment az amugy sem tökéletes világítás teljesen.

HSC – II. Kerület UFC 3-2 (0-2)

Gólszerzőink: Kovács D., Mikus 2

Edzői értékelés:

Martin Béla (HSC, vezetőedző):

Az első félidő katasztrófálisra sikeredett, örülhettünk, hogy nem kaptunk 4-5 gólt. A második félidőben aztán feljavult a játékunk miután átszerveztûk a csapatot és sikerült fordítanunk. Nagyon hasznos felkészülési meccs volt ez.

Jaskó András (II. Kerület UFC, vezetőedző):

Kísértetiesen hasonlított a mai a múltkori meccshez. Az első félidőben uraltuk a játékot és több gólt is szerezhettünk volna, a másodikban pedig a hazaiak voltak jobbak, akik megérdemelten fordítottak.

A.G.

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.