Csapatunk az első bajnoki fordulóban a Prókátor SE otthonába látogatott. Tavaly 3 mérkőzést játszottunk egymás ellen. 2012 nyarán 5-3-as győzelmet arattunk  egy edzőmérkőzésen otthonukban, majd ősszel 5-3-ra kikaptunk bajnokin, tavasszal pedig 5-1-re nyertünk hazai pályán. Ezek alapján 1 dologra lehetett számítani, hogy sok gól esik majd.

Nem így lett. Tipikus 1 gólos mérkőzés volt, melyen a 0-0 sem lett volna meglepetés. Mindkét csapat sokat támadott, talán mi egy hajszálnyival többet, ám a mindent eldöntő gólhoz egy kis szerencse is kellett. Bedő Domának bár ezúttal nem igazán ment, a 82. percben csak összejött és miután elfektette a kapust, kicsit kisodródva sikerült a kapuba találnia, hatalmas örömet okozva ezzel szurkolóinknak, akik szép számmal kísértek el bennünket idegenbeli mérkőzésünkre.

Kezdőként mutatkozott be a csapatban Scherer Gábor és Tamássy Attila a két új nyári igazolás, akik igen jól teljesítettek, gratulálunk nekik és reméljük sok szép sikert érnek el HSC mezben.

A HULK-nak és a többi szurkolónak is köszönjük a bíztatást és várjuk őket szeretettel, jövő szombaton 15:30-tól a Duna SK otthonában, ahol talán egy még nehezebb összecsapás vár majd ránk.

Prókátor SE – HSC 0-1 (0-0), Nézőszám: 30

Összeállítás: Gál – Feczer (Badon 79′), Remetei, Cseh, Pétery – Stoll (Hegyi 68′), Tamássy (Bücs 54′), Kovács, Pál (Besnyői 71′) – Scherer (Szilágyi 59′), Bedő

G.sz.: Bedő 82′

Hamarosan a HSC TV is jelentkezik a mérkőzésről készített színes összefoglalóval!!

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.