Budajenő KSK – HSC 2-3

Csapatunk idén elég korán, a Budajenő vezetőedzőjének meghívására már július közepén megkezdte a felkészülést a következő évadra egy barátságos mérkőzéssel.

A közeli település csapata a Pest megyei II. osztályban szerepel és mivel mi az átalakításoknak köszönhetően a BLSZ III-ban (illetve IV-ben) kezdünk majd ősszel, ezért papíron egy magasabb osztályú csapattal mérkőztünk meg. A vasárnap késő délutáni meccs nagyon kellemes időben és gyönyörű környezetben zajlott, sőt engem személy szerint a pálya állapota is meglepett, egyenletes talaj volt, amin nekünk egyenlőre mindig élmény játszani és azt hiszem ilyen pályával mi is bőven kiegyeznénk Hidegkúton és reméljük a nyári füvesítésnek meg lesz az eredménye. 14 fős kerettel érkeztünk a meccsre, sok új arccal és több korábbi alapembert mellőzni kényszerültünk, hiszen nyár van, Sound van stb. Kezdő 11: Gál – Molnár, Graszl, Remetei, Soós – Kukurta, Papp, Polgár, Pap – Apjok, Rétfalvi

Az első félidőt ez a csapat játszotta végig és bár kicsit megilletődve kezdtünk, de a félidő végére kicsit magasabb fokozatra kapcsoltunk mi is, ennek ellenére a hazaiaknak volt több helyzetük és bár az első góljukra Rétfalvi egy lesgyanús góllal válaszolt, mégis 2-1-es Budajenő vezetéssel vonultunk a szünetre.

A második félidőre pályára lépett a 3 cserejátékosunk is és átalakult kissé a csapat: Gál – Molnár, Rétfalvi, Misi, Soós – Pap, Kukurta, Burján, Rudolf – Apjok, Papp

Ez a félidő bár szintén több hazai helyzetet hozott, sokkal kiegyenlítettebb volt és még Lacika hálója egyszer sem, addig a jenői kétszer rezgett. Előbb Apjok lőtt kapásból 16-ról egy szép gólt, majd a Pilisszentivánról érkező Burján szerezte a győztes gólt egy harcos, formás támadás végén estében talált a kapuba.

A mérkőzésen látszott, hogy mindenki sokat hagyott ki, így előre nyilván nem voltak elvárásaim, de büszke voltam a csapatra, hiszen szépszámú közönség előtt (tippre 70-80 szurkoló volt a helyszínen) gyűrtük le riválisunkat egy nagyon sportszerű mérkőzésen.

Köszönjük a minket elkísérő törzsszurkolóknak “Nagyapának”, Kovács Barnának és Ollé János úrnak aki még képeket is készített, amiket a Facebookon megtaláltok. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, illetve az újoncoknak és a visszatérőknek a “bemutatkozáshoz”!

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.