Tartalék csapatunk az első csapat kerettagjaival megerősítve aratott nagyarányú győzelmet a BKV műfüves pályáján a Közterület II ellen. Mivel az első csapatnak halasztásra került a bajnokija a pályánk alkalmatlansága miatt, így 6 játékos is jelentkezett játékra a fakó meccsére. Így ha nem is ők voltak a többség, de a 14 fős utazó keretünk erősebb lett a megszokottnál. Könnyű győzelmet vártunk az őszi nagykülönbségű mérkőzés után, ám az eredmény csalóka, hiszen csak a második félidőben sikerült elhúznunk.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, mind a labdabirtoklás, mind helyzetek tekintetében. A különbséget Pál Tibi 11-es gólja jelentette, aki miután a 16-oson belül buktatták, magabiztosan vágta a jobb felsőbe a labdát. Sajnos a csatáraink helyzetkihasználása hagyott némi kivetni valót magaután. A második félidő elején Kukurta váltotta Apjokot így egy kicsit felpörgött a csapat támadó szekciója és Bedő Doma passzát a frissen beállt játékos gólra is váltotta. Mellette pedig előbb egy szabadrúgásból, majd egy akcióból esett góllal Pál Tibi végezte ki az ellenfelet, aki első tavaszi bajnokiján mesterhármasig jutott. Gratulálunk neki!

A csapat így előrelépett a 8. helyre és abból is látszik mennyire együtt van a mezőny, hogy csupán 5 ponttal vagyunk lemaradva a 3. helyen álló MAFC II mögött. Ez a hátrány egyáltalán nem behozhatatlan, márpedig nagyon szép lenne éremmel ünnepelni a 90. évfordulót!

A hétvégén esedékes MLTC II elleni hazai bajnokink a pálya alkalmatlansága miatt elmarad, helyette szombaton 13:00-kor a Siketeken a SZAC II-vel játszunk edzőmérkőzést!

Összeállítás: Gál – Csercsa (Pleva 64′), Badon, Stadtmüller, Molnár – Soós (Bognár 77′), Kovács D., Pál, Besnyői – Bedő, Apjok (Kukurta 52′)

Gólszerzőink: Pál 3, Kukurta

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.