33 FC – Rúg 6 FC 8-5 (2-1)

G.sz.: Horváth 2, Simó, Murányi 2, Ribényi 3 ill. Plesa 2, Cservák Gy. 2, Hornyák

Már a félidőnél van a nap harmadik mérkőzése. Az első félidő megelepően izgalmasan alakult annak ellenére, hogy az esélyesebb “harihárom” vezet. 1 akció gól és 1-1 büntető gól esett. A félidő végén üreskapura lőhettek a bordó mezes BLSZ IV-esek, de a gurítás a kapufáről kifelé pattant.

A második félidő igazi gólkavalkádot és 10 gólt hozott. Végül a BLSZ III. 2. helyén álló BLSZ II-be jutásért küzdő 33 FC hozta a kötelezőt!

Hidegkúti SC II – Previfitt SE 3-0 (2-0)

G.sz.: Fenyvesi, Szilágyi, Apjok

A mérkőzésre kapus nélkül érkezett a Previfitt SE, mind a két félidőben egy-egy mezőnyjátékosuk védte a kaput, de egyáltalán nem lehetett rájuk panasz. Az első félidőben 2 gólos előnyre tett szert a hidegkúti fakó Fenyvesi és Szilágyi góljaival. A második játékrészre felerősödött a cseréknek köszönhetően a Previfitt és középpályán nagy százalékban birtokolták a labdát, de a kapura nem igazán tudtak veszélyesek lenni. A HSC II ellenben kihasználta egy kontratámadás végén a lehetőséget és Apjok Gergely beállította a végeredményt.

Hidegkúti SC – Amatőr SE 4-2 (4-0)

G.sz.: Kovács 2, Budi, Stoll ill. Skergula, Budai

Megkezdődtek az I. Téli Torna 4. fordulójának mérkőzései. Az első meccsen a Hidegkúti Sport Club és az Amatőr SE feszülnek egymásnak. A hazaiak a megszokott kék-feketében, a vendégek pedig fekete-fehérben küzdenek. A hó szerencsére nem esik a pálya pedig teljesen le van tisztítva ezúttal. Egy órával ezelőtt még hatalmas köd volt, ám mostanra a kezdésre már kellőképpen feloszlott így időben kezdhettek a csapatok.

A 10. percben 11-eshez jutnak a hazaiak. A büntetőt a csapatkapitány, Kovács Dániel váltotta gólra.

A 15. percben egy szép ASE támadás végén Gál László mutat be bravúros védéseket, maradt az 1-0.

A 20. minitumban a hidegkúti csapatkapitány megduplázta önmaga és csapata góljainak számát egy bődületes góllal 20 méterről a felső sarokba. 2-0

A 40. percben a téli átigazolási időszak új hidegkúti szerzeménye, Budi Gábor (Nagyvázsony) góljával már 3-0.

A félidő előtti percekben ismét büntetőt lőhet a HSC, melyet Stoll Gábor vált gólra. 4-0

Félidő 4-0

A második játékrész elején Mikus Ádám szerezhetett volna gólt ám előbb a kapus védett nagyot, majd a kipattanút a kapuféra lőtte. Ezt kihasználta az ASE és a kontratámadásból Skergula Zsolt tetszetős góljával szépítettek. 4-1

Kiegyenlített játék folyik. Mindkét oldalon voltak lehetőségek, de kimaradtak. Leginkább a pálya középső harmadában zajlik a játék.

Budai Gábor góljával már csak 2 közte! 4-2

4-2 lett a végeredmény. Az első félidőben a hazaiak, a másodikban a vendégek voltak eredményesebbek.

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.