Bár jövő vasárnap még az utolsó 2 meccs lejátszásra kerül a csoportkörből, már most kirajzolódtak a helyosztók párosításai. Nem elég, hogy gyönyörű idő volt, de ez volt eddig a legizgalmasabb forduló is. A Hidegkúti SC és az Amatőr SE is hátrányból fordított és nyerte meg meccsét, míg a Rúg 6 FC első győzelmét szerezte ezzel matematikailag életben tartotta a reményeket, hogy a bronzmeccsre mé odaérhessen. Az utolsó csoportkörre már csak az maradt kérdőjel, hogy a HSC II vagy a Rúg 6 FC lesz a 4. helyezett. Mai győzelmével a csoportkört a hazai, Hidegkúti SC nyerte meg.

 

Amatőr SE – Hidegkúti SC II 3-2 (1-1)

G.sz.: Zsilka, Lotfi 2 ill. Novák, Apjok

A nap utolsó mérkőzésén az egy osztályban és egy csoportban szereplő ellenfelek feszültek egymásnak. A BLSZ IV/3. csoportban a HSC II az éllovas míg az ASE jelenleg a 6. helyen áll. A meccsen kiegyenlített küzdelem folyt a csapatok között ám talán elmondható, hogy az ASE jobban megérdemelte a győzelmet hiszen három akció gólt szerzett, míg a hazaiak csak büntetőkből tudták bevenni a kaput. A jó iramú mérkőzéshez – annak ellenére, hogy a magyar labdarúgás legalacsonyabb vonalában szereplő csapatok összecsapásáról volt szó – a játékvezető sajnos nem tudott felnőni. Ebben az egyben biztos, hogy egyetértettek a csapatok. Az ASE így megelőzte a hidegkúti tarcsit, de a HSC II is valószínűleg a bronzéremért küzdhet majd, hiszen bár a Rúg 6 FC egy jövőheti győzelemmel pontszámban beérheti még őket, de a gólarányuk lényegesen rosszabb, meglepetés lenne, ha azt ledolgoznák. A meccsen Lotfi Peiman duplázott a fekete-fehéreknél és 8 találatával már 3. a góllövőlistán! 2 hét múlva tehát a bronzmeccs egyben visszavágó is lehet majd…

 

Hidegkúti SC – 33 FC 4-3 (1-2)

G.sz.: öngól, Mikus, Bedő, Pál ill. Horváth, Ribényi 2

“Az előrehozott döntő” – papíron legalábbis mindenképpen, hiszen már a meccs előtt eldőlt, hogy a két 100%-os csapat fogja két hét múlva a torna döntőt is játszani!

Nagy iramban zajllanak az első percek.

Vezet a HSC!!! Schultész Bálint a saját kapuját vette be. 1-0

1-1 szép szabadrúgás kombinációból, fejes góllal egyenlített a “Harihárom”

2-1-re vezet a 33 FC az első félidő utolsó percében szerzett góllal.

Büntető! Élnek is vele a vendégek! 3-1 a 33 FC-nek.

Mikus Ádám góljával 3-2, szépített a HSC!

3-3!!!! Bedő Doma egyenlített!

Micsoda meccs volt! Pál Tibor góljával az utolsó pillanatban nyert a Hidegkúti SC! 4-3

 

Rúg 6 FC – Inter 04 3-1 (1-1)

G.sz.: Cservák Gy. 2, Csapó ill. Gerencsér

Gyönyörű időjárás fogadta az első meccsre kilátogatókat, ahol az 1 pontos Rúg 6 FC és az egyenlőre pont nélkül álló Inter 04 feszül egymásnak!

Megkezdődött a második félidő. Az első félidőben 1-1 alkalommal találtak kapuba a csapatok. Egyenlőre kiegyenlített meccsről beszélhetünk, itt-ott kissé parázs hangulatban. A döntetlen állás igazságosnak mondható.

Ahogy az első félidő legelején úgy a másodikat is erősen kezdi a Rúg 6! 2-1 a bordó mezeseknek!

3-1-re nyert a Rúg 6 FC meglepve magasabb osztályú riválisát. Ezzel eldőlt, hogy az Inter 04 az utolsó meccsétől függetlenül lemarad a helyosztókról. Február 28-án a BLSZ IV-ben szereplő Wolfs FC-vel játszik felkészülési meccset. A Rúg 6 FC viszont bár papíron a legalacsonyabban álló csapat ennek ellenére szerencsés eredmény alakulások esetén, még akárt a bronzért is csatázhat majd.

 

Hidegkúti SC – Hidegkúti SC II 3-1 (1-1)

G.sz.: Bedő 3 ill. Véber

Péntek este lejűtszották házon belül a 7. fordulóból előrehozott meccset. Izgalmas összecsapáson igazolódott be a papírforma. Bedő Domonkos mesterhármast szerzett ezzel már 5 gólnál tart. A HSC első csapata győzelmével bebiztosította helyét a döntőben, ahol vasárnapi ellenfelével a 33 FC-vel fog összecsapni.

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.