Ezúttal kivételesen az utolsó fordulóra már Pünkösd hétfő előtt sorra került, így tökéletes szezonzáró tornának ígérkezett pályaavató kispályás kupánk, amit az új komplexum 2 kis műfüvesén rendeztünk meg, 5 csapat részvételével.

Eredetileg 6 csapat részvételével zajlott volna a torna, de a Zuglói Kinizsi SE csapata egy nappal korábban jelezte, mégsem vesznek részt a rendezvényen, így végül a megmaradt 5 csapat körmérkőzéssel döntötte el a torna végkimenetelét. A résztvevők között volt 2 hidegkúti csapat. A felnőttek mellett a 98-as csapatunk is megmérette magát. A Pest megyei III. osztályban idén ezüstérmes – ám minden bizonnyal feljutó – Pile SC, már állandó résztvevőnek mondható tornáinkon. Az Újbuda TC fiatal csapattal érkezett, illetve a jövőre futsal NB II-ben induló Sasok FC SE volt még itt, ám csupán 3+1 fővel jelentek meg.

A tornára őrjítő melegben került sor, minimális csúszással, de szerencsére a legfontosabb, hogy jó hangulatban, sportszerű körülmények között zajlottak a mérkőzések. Az új pályákról elmondhatjuk, hogy nagyon jó minőségűek és reméljük a későbbiekben is több tornát rendezhetünk majd itt.

Felnőtt csapatunk 9 pontot gyűjtve a 2. helyen végzett végül. 3 győzelme mellett a torna győztes Pile SC-től szenvedett csupán vereséget, ám elmondhatjuk, hogy az sajnos csúnya zakó volt (0-5).

Az ezüstérmes csapatban pályára lépett: Cseh Laci, Wentzel Zoli, Rétfalvi Laci, Soós Andris, Pál Tibi, Mikus Ádám, Pap Joci

Felnőtt csapat eredményei:

HSC – HSC 98′ 2-1, Sasok FC SE – HSC 3-9, Pile SC – HSC 5-0, HSC – Újbuda 5-1

A 98′-as csapat edzőjükkel, Pintér Gáborral és a náluk 1 évvel idősebb Rusznák Tomival kiegészülve bár 0 ponttal az utolsó helyen végzett, egyáltalán nem vallottak szégyent a srácok. Legnagyobb arányú (2 gólos) vereségüket az Újbuda ellen szenvedték el, de a győztes Pile SC-től például csak 3-2-re kaptak ki. Az utolsó hely ellenére sokat elmond a csapatról, hogy a csapatvezetők szavazatai alapján a legjobb kapus díjat Winkler Vili nyerte el.

A 98′-as csapat eredményei:

HSC – HSC 98′ 2-1, Pile SC – HSC 98′ 3-2, Újbuda TC – HSC 98′ 3-1, HSC 98′ – Sasok FC SE 4-5

További eredmények:

Újbuda TC – Pile SC 3-3, Sasok FC SE – Újbuda TC 2-8, Sasok FC SE – Pile SC 4-6

A torna végeredménye:

1. Pile SC 10p

2. Hidegkúti SC 9p

3. Újbuda TC 7p

4. Sasok FC SE 3p

5. Hidegkúti SC 98′ 0p

A tornát a Pile SC egyetlen veretlen csapatként megérdemelten nyerte meg és vihette haza a karton sört. Sőt kettőt, hiszen az ő felajánlásuknak köszönhetően az első 3 helyezett plusz díjban részesült. Illetve a különdíjakhoz is hozzájárultak!

Különdíjasok:

Legjobb kapus: Winkler Vilmos (Hidegkúti SC 98′)

Legjobb játékos: Horváth Árpád (Pile SC)

Gólkirály: Nagy Gábor 11 gól (Sasok FC SE)

Köszönjük a csapatoknak a részvételt!

A.G.

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.