Apjok Gergely: Szia Doma! Gratulálok a 2012-es év játékos címhez. Tavaly ilyenkor is veled beszélgettünk, most is. Mit gondolsz az elmúlt egy évről és saját teljesítményedről?

Domonkos Bedő: Szia! A tavalyinál kicsit jogosabbnak vélem, úgy érzem idén jobban ment a játék mint 1 évvel korábban, de még többet érzek magamban! A csapattal véleményem szerint kizárólag az edzéshiány a baj! A társaság nagyon együtt van, es jó képességű labdarúgóink vannak! Tavaly ilyenkor dobogós helyen álltunk, idén éppen elkerültük a kiesőzónát. Keretben változás nem történt…

A.G.: Szerinted, hogyan lehetne orvosolni ezt az “edzéshiány” dolgot. Hiszen sokan messziről járnak a meccsekre és nehezen elvárható a dolog, bár az is igaz, hogy a helyi srácok között is vannak, akik furán állnak a dologhoz.

B.D.: Jó lenne színvonalas edzést tartani, normális fényviszonyok között. De szerintem egy-két ember hozzáállásával is baj van. Mindenki arra szakít időt, amire szeretne. Szerintem heti egyszer bárki részt tud venni edzésen. A távolság nem lehetne probléma. Ha ezt mondtam volna más csapataimnál, azt hiszem jót nevettek volna, és megköszönik a részvételt.

A.G.: Hát igen. Azért nehéz ez a dolog, mert bár amatőr fociról beszélünk, van aki csak viccként tekint erre az egészre, egy jó szórakozásként, viszont vannak akik komolyabban veszik a dolgot. A csapat jelenleg pont a vonal felett telel, mit gondolsz, hol lenne a helyünk ebben a bajnokságban? Reális ez?

B.D.: Természetesen nem reális, az élmezőnyben lenne helyünk, véleményem szerint dobogón, rosszul jött ki a lépés a csapatnak.

A.G.: Hát az biztos, hiszen a dobogó azért már elérhetetlennek tűnik. Viszont a kiesés réme még fenyeget, így akarva-akaratlanul tavaszra azt a célt is meg kell fogalmazni, hogy benn maradjon a gárda. Meg lesz?

B.D.: Meg. Biztos vagyok benne, hogy összeszedjük magunkat annyira, hogy ne az újonnan megalakult szurkolói csoport előtt égessük le magunkat, a klub 90. évfordulóján. Sokkal több van a csapatban, remélem ezt megmutatjuk tavasszal. Ehhez egy-két alapemberünknek többet kell mutatnia, köztük nekem is.

A.G.: Említetted az évfordulót. Azt hiszem ez egy nagyon nagy szám ez a 90. Te már régóta vagy a klubnál kisbaba korod óta szinte, hogyan látod az elmúlt 10 évet. Mi a helyzet napjainkban a klubbal?

B.D.: Mindíg is imádtam itt futballozni. Egészen más klub, mint a többi. Ide kötődnek a játékosok, ez egy család. Komoly átépítések, felújítások mind fontosak, és szükségesek voltak. Sajnos a pálya állapota nem sokat javult, azt gondolom, ha azon tudunk javítani, szívesebben jönnének edzésre is a srácok. Ha Józsi bácsi látná ezt az odaadó munkát, amit páran a klubbért tesznek, azt hiszem, nagyon büszke lenne! De ugyanakkor Ő mindig is hiányozni fog a klub életéből! Nagyon örülünk a szurkolói csapatnak, remélem minden meccsünkre elkísérnek minél nagyobb létszámmal, rájuk már nagy szükség volt! Nagy szükség volt Ollé Jánosra is, hogy fotóival megörökítse a meccseket!

A.G.: Most kezdődik az “alapozás” tavalyhoz hasonlóan beneveztünk a Téli Nagypályás Tornára, sőt a Pest megyei futsal bajnokság küzdelmeiben is részt veszünk. Mit vársz ezektől a sorozatoktól?

B.D.: Téli Nagypályás nehéz lesz. Nehéz ellenfelekkel mérkőzünk meg, a felkészüléshez szükséges meccsek ezek. A futsal tornára kíváncsi vagyok, remélem sikerül összeállítani egy ütős brigádot, és tisztességesen helytállni!

A.G.: Tavaly az FFC elleni meccs botrányos véget ért. Idén ellenük kezdünk jövő héten. Mit vársz ettől a meccstől?

B.D.: Kicsit félek, nem túl szimpatikus játékosok, a nézőikről nem is beszélve. Ha sérülés nélkül megúszom, akkor már elégedett vagyok! Ilyen csapatot, amelyik ennyire töri a játékot, még nem láttam, de hát kinek mi a foci… Tavaly a Süni (Pleva Ádám – a szerk.) szólt, hogy óvatos legyek a második félidőben, mert le fognak rúgni…

A.G.: Ha neked kellett volna választanod, te kit díjaztál volna az elmúlt évért és miért?

B.D.: Feczert (Feczer Áron – a szerk.)! Nagyon jól teljesített, edzésekre is lejárt. Higgadt megoldásai vannak, nem rugdossa fel a labdát esztelenül. Meglepődtem az idei teljesítményén! De többen jobban teljesítettek, mint vártam!

A.G.: Végezetül mit üzensz a csapatnak, a szurkolóknak 2013-ra és mit vársz magadtól és a csapattól?

B.D.: Szurkolóknak kitartás! Csapattagoknak, meg hogy értékeljék át magukban, hogy tényleg nem tudnak-e eljönni edzésre legalább egyszer. Mert e nélkül nem fog menni. Magamtól még több gólt várok! Csapattól pedig, hogy tegye oda magát mindenki, minden mérkőzésen 90 percig.

A.G.: Köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.