A csapattársak szavazatai alapján nagy versenyben Feczer Áronnal, Fenyőt választották meg a tartalék csapat őszi legjobbjának. Lássuk, hogyan vélekedik erről az érintett:

Mi a véleményed Fenyő? Megérdemeleted ezt a címet? Hogy láttad az őszöd?

Úgy tudom, hogy elég szoros volt a szavazás. Szerintem több játékos is megérdemelte volna ezt a címet, mivel több kiegyensúlyozott teljesítmény is akadt a csapaton belül. Az egyéni teljesítményemnél sokkal többre tartom azt amit a tabella is mutat, azaz hogy az őszi szezon alapján, csapatként mi nyújtottuk a legjobb teljesítményt a bajnokságban.

Szerinted reális a részeredmény? Valóban a mi csapatunk lenne a legjobb?

Közhely, de azt szokták mondani a tabella nem hazudik. Azonban azt látni kell, hogy az ősszel minden labda a “kapufáról befelé pattant”. Véleményem szerint a feljutó helyekért nagy küzdelem várható a Hercules SE, a Bp Erdért SE és az Issimo SE csapataival, de kár lenne bárkitől is megijednünk és nem a bajnoki címért küzdenünk.

Te kire voksoltál és miért?

Én elöszőr Gál Lacira voksoltam, mivel az ő teljesítménye volt az alapja mindkét csapat őszi menetelésének. A kiegyensúlyozott teljesítményén túl bravúrokkal is hozzájárult az eredményekhez. Felsőbb utasításra aztán ezt vissza kellett vonnom (Gál Laci az első keret tagja hivatalosan – a szerk.) ekkor Csefura – Cseh László – szavaztam. Kevés hibával, egyszerűen, fegyelmezetten hozta le az őszt. Az ellenfelek látványosan szenvedtek ellene, ilyen klasszikus szélsőbekkek kellenek.

Mit vársz a tavasztól?

Remélem kellemesebb idő lesz mint most van. A viccet félretéve bízom benne, hogy egy jó felkészülést követően mindkét csapatunk feljutó helyen tud végezni a maga osztályában és folytatódik a “hidegkúti futballcsoda”. Persze sok függ attól, melyik csapat hogy erősödik, lesz-e lemorzsolódás, továbbra is megmaradnak-e a nagy létszámú edzések. Jelen helyzetben nincs okunk arra, hogy ne optimistán tekintsünk előre.

A.G.

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.