Csapatunk egyre közelebb a biztos bennmaradáshoz, de ha nagyot álmodunk még akár a felsőház is elérhető…

HSC – Budatétény SE II 6-0 (1-0)

Csapatunk ősszel 2-0 arányban tudott győzedelmeskedni a tétényiek otthonában, két hatalmas, bombagólt hozó mérkőzésen. Érdekesség, hogy az akkori kezdőcsapathoz képest 5 helyen történt változás. Az első félidő hajrájában Pál Tibi góljával szereztünk vezetést, a második félidőben pedig Kovács Dani, Bedő Doma (háromszor) és Apjok Gergő volt még eredményes. A mérkőzésről a HSC TV gólösszefoglalót készített, mely az alábbi linken megtekinthető:

Martin Béla (vezetőedző): “Most már harmadszor fordult elő, hogy csak 1-2 helyen kell változtatni a csapaton és ennek meg is van az eredménye. A Doma játéka és góljai nagyon sokat jelentenek a csapatnak, kár, hogy csak ritkán tud jönni! Gratulálok a fiúknak!”

HSC – Törökbálinti FC 4-2 (1-0)

A bálintiak kicsit a mumusaink, ősszel is örülhettünk, hogy sikerült kiharcoljuk a döntetlent idegenben. Ehhez képest most szerencsére sima győzelmet arattunk ellenük, amivel meg is előztük őket. Hegyi Balázs és Mikus Ádám egyszer-egyszer volt eredményes, a csereként pályára lépő Fenyvesi Bence pedig duplázni tudott. A meccs végén kapusunk Gál Laci az ellenféllel ütközött és a kórházi kivizsgálás után kiderült, hogy idén már nem léphet pályára mivel 5 helyen eltörtek a bordái. Lacika nagyon fog hiányozni nekünk és reméljük mihamarabb visszatérhet majd közénk!

Martin Béla (vezetőedző): ” Az első 15-20 perc után megnyugodtunk és utána már egész jól és eredményesen játszottunk. A végjáték nem várt izgalmakat és egy súlyos sérülést is hozott. A Lacika nagyon fog hiányozni! Ezúton is mielőbbi gyógyulást kívánunk neki!”

Chinoin SC – HSC 4-2 (1-2)

A harmadik helyen álló Chinoinnal ismét idegenben mérkőztünk meg. Ősszel Gál Laci szintén sérült volt akkor Pétery Zoli védte a kapunkat és 6-4-es vereséget szenvedtünk. Ezúttal Csefu (Cseh Laci) állt a gólvonalon. Bár a félidőben még vezettünk, sajnos végül az esélyesebb hazaiak nyerték meg a meccset. Akkor leszünk majd igazi csapat, ha az ehhez hasonló meccseket is hozni tudjuk. Góljainkat Bedő Doma és Mikus Ádám szerezték.

Martin Béla (vezetőedző)“Ezt a meccset simán nyernünk kellett volna. Nem a vészkapuson múlott, hiszen maximum 1 gólban volt benne. Jobban kell koncentrálnunk és az ilyen meccseket simán kell nyerjük majd a jövőben.”

Az elmúlt 3 hétben tartalékcsapatunk is többször pályára lépett:

Amatőr SE – HSC II 0-6 (G.sz.: Pál 3, Apjok, Kovács, Hegyi)

HSC II – ARK SE 3-4 (G.sz.: Pál 2, Papp)

Illetve edzések helyett 2 edzőmérkőzést is játszottunk (volna). Mivel az öregfiúk csapatunk aktuális ellenfele lemondta a mérkőzést a felnőtt csapat ugrott be ellenük Solymárra.

HSC Öregfiúk – HSC 3-2

Illetve végre tesztelhettük az új hazai pályánkat, melyet hivatalosan augusztusban adnak majd át várhatóan az új öltözőkkel együtt. A Nagykovácsi SE csapatát hívtuk el, akik előre jelezték, hogy csak 7 játékossal tudnak eljönni, ami nem is lett volna gond, hiszen mi is így készültünk, hogy kitudjuk őket egészíteni. Ehhez képest tőlük senki nem jelent meg így edzőmeccs helyett 7-7 elleni egymás közti játékkal avattuk az új arénát. Természetesen augusztusban hivatalos nyitómeccsel avatjuk majd a nagyközönség számára!!

Első csapatunkra az elmaradt mérkőzések miatt még 5 meccs vár. Matematikailag még pont úgy ki is eshetünk akár, ahogy az 5. helyre is odaérhetünk akár. A hétvégén a Budai XI-et fogadjuk kerületi rangadón, egy kerülettel arrébb. Tartalék csapatunk pedig az idei utolsó mérkőzésére készül az Issimo SE elen. Remélem a fakó szépen búcsúzik és kifogunk tudni állni még erre a meccsre, annak ellenére, hogy mostanság többször adódtak létszám problémáink.

Hajrá Hidegkút!

 

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.