Nemrégiben még arról írtunk, hogy semmit sem tudunk az új pálya építésének megkezdéséről, erre nagy örömünkre tegnap megkezdődtek a munkálatok a sporttelepen. Facebook oldalunkon folyamatosan próbáljuk frissíteni azt a mappát amiben az építkezésről készül képek vannak, így akik figyelemmel kísérik ezt, láthatják, hogy már az első napon micsoda brutális dózerolás történt. Effektíve eltűnt a pályánk! A munkálatok elvileg 60 napot vesznek igénybe, így szerencsésebb esetben akár már a mikulás is hozhatja a vadi új sportpályákat. Első lépésként 1 nagy és 3 kicsi műfüves pálya épül. A terveink szerint télen hitelesített pályát, már tavasszal használhatjuk végre.

A pontos procedúrának még nem néztem utána, de szeretném ha az új sporttelep Pokorny József, volt elnökünk nevét viselné majd. Méltó emléket állítva ezzel Józska Bának, aki biztos büszkén néz most le ránk.

A pálya hivatalos avató ünnepségének időpontját majd csak később tűzzük ki, mindenesetre szeretnénk egy nagy csapattal megmérkőzni ezen csodás alkalommal. Szervezés alatt.

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.