1908 SZAC KSE II – HSC II 3-1 (Edzőmeccs)

G.sz.: Kovács D.

Csapatunk az elmúlt két hétben sem tudott sokat javítani helyzetén. Március 30-án szombaton, lévén pályánk alkalmatlansága miatt a bajnoki meccseink elmaradtak, edzőmérkőzésre került sor. Az 1908 SZAC KSE II (BLSZ IV.) csapatával ütköztünk meg a Siketek műfüves pályáján.

IMG_4178

A felek a bajnokságban is hamarosan összecsapnak majd, így jó erőfelmérőnek ígérkezett a mérkőzés. Csapatunk bár erős kerettel érkezett, vereséget szenvedtünk, gyatra játékkal. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy még mi 12 fős kerettel érkeztünk, a hazai oldalon csupán 10 ember volt bevethető, így az első félidőben Hegyi Balázs, a másodikban pedig Borzás István segítette az ellent. Kovács Dani háttal szerzett góljával még vezettünk, aztán többek között Borz duplájának köszönhetően fordított az ellenfél.

Erzsébet SK – HSC 1-1 (BLSZ III.)

G.sz.: Bedő

Április 4-én hosszú szünet után következett az első csapat második tavaszi bajnokija, ahol kötelező lett volna a 3 pont megszerzése, de ez ezúttal sem sikerült. Az Erzsébet SK otthonául szolgáló TF pályán került sor a mérkőzésre, ahol a HULK is tiszteletét tette és végig buzdította a csapatunkat.

IMG_1335

Összeállítás: Gál – Tamás, Rétfalvi, Badon (Apjok), Hegyi – Fenyvesi (Besnyői), Kovács D., Horváth, Stoll (Cseh) – Bedő, Pál

Az első félidőben Bedő Doma révén jutottunk vezetéshez. Kovács Dani szép indítással hozta játékba Pál Tibit a szélen, aki remekül adta középre, Doma pedig kapásból betalált. Sajnos még a félidőben egy ügyetlen mentési kísérlet után az ellenfélnek már csak a kapunkba kellett sodornia a labdát, aki köszönte élt a lehetőséggel és egyenlített. A mérkőzést hiába uraltuk végig, nem sikerült az újabb gól megszerzése. Apjok például az utolsó pillanatban kihagyta közelről a kihagyhatatlant is. Az 1 pont sajnos nem sokat segített a helyzetünkön. Sőt mivel közvetlen rivális ellen szereztük nagyjából semmit.

Pestszentimre SK II – HSC II 4-1 (BLSZ IV.)

Összeállítás: Gál – Hegyi, Remetei, Badon, Csercsa (Bognár) – Besnyői, Kovács D., Bücs, Pál – Bedő, Apjok (Nagy)

G.sz.: Pál

A múlt szombaton tartalékcsapatunk a Pestszentimre SK II vendége volt.

IMG_4235

Ősszel döntetlent értünk el hazai pályán, most pedig mindenképp győzni szerettünk volna, hogy életben tartsuk a dobogós reményeinket. Sajnos ez nem sikerült, hiszen a hazaiak sima győzelmet arattak, csapatunk pedig ismét messze elmaradt a várttól.

HSC – Budai XI SE 1-3 (BLSZ III.)

Összeállítás: Gál – Hegyi, Rétfalvi, Badon (Fenyvesi), Feczer – Pál, Kovács D., Horváth, Stoll (Apjok) – Borzás, Bedő

G.sz.: Fenyvesi

Szerdán került sor az első csapat soron következő bajnokijára. Hazai pályán fogadtuk volna a Budai XI gárdáját, de feladtuk a pályaválasztói jogot és a jó minőségű pasaréti Vasas műfüvön csaptunk össze. Ultráink ezúttal is elkísértek minket és gondoskodtak az igazi futball hangulatról.

IMG_1420

Sajnos a hazaiak sokkal jobbak voltak ezen az estén. Gyorsabb, pörgősebb játékkal rukkoltak elő mint mi, így megérdemelten zsebelték be a 3 pontot. Annak ellenére, hogy 1-0-s vezetésüknél, ha Pál Tibi nem hibázza el a megítélt büntetőt talán minden másképp alakult volna. Gólunkat Fenyvesi Bence szerezte, aki bődületes gólt akasztott.

IMG_1418

Most hétvégén csak az első csapat lép pályára méghozzá vasárnap 10:00-kor a Láng SK sporttelepen, testvércsapatunk a Bp. Erdért SE ellen. Sok minden eldőlhet. Egy esetleges győzelemmel életben tarthatjuk a bennmaradási esélyeinket, míg egy vereség végleg megpecsételheti sorsunkat.

Hajrá HSC!

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.