Csapatunk csütörtök helyett már szerda este fogadta a BLSZ IV-ben harmadik helyen álló testvércsapatunkat. A mérkőzésre 20 fős keret állt Martin mester rendelkezésére így csak kapusunk, Gál Laci és belső védőnk, Fehér Gyuri játszotta végig a meccset.

Az első játékrészben a B sor kezdett nálunk (ha össze kêne hasonlítsuk a két félidőt). A Gál – Besnyői, Fehér, Kövesi, Bugyjás – Bajor, Bücs, Budi, Novák – Apjok, Szilágyi  kezdő tizenegyel álltunk csatasorba. A vezetést a vendégek szerezték meg, akik nem sokkal kêsőbb már két gólnál jártak, igaz a második a saját kapujában landolt. A félidő előtt Szilágyi fejezett be egy szêp akciót góllal, így bár a játék képe kiegyenlített volt az előny már ekkor a miénk volt.

A második félidőre a Gál – Badon, Fehêr, Cseh I., Remetei – Pál, Mikus, Kovács, Scherer – Bedő, Teleki felállásban futottunk ki. Ez a sorunk frissebb is volt ellenfelénél, de a játék többi elemében is felülmúlta a pesti zöld-fehéreket. A második játékrészben esett 5 gólunkból csapatkapitányunk, Kovács Dani 2-vel vette ki a részét. A második egy gyönyörű szabadrúgás gól volt. Rajta kívül Bedő Doma (2) és Scherer Gábor voltak eredményesek.

A meccs egészét tekintve mêg a nagy különbségű győzelmünk is megérdemelt. Ám az első félidő intő jel lehet és tartalék csapatunk biztos megfog izzadni a tavasszal a Láng pályán… Igaz egy 2-1-es győzelemmel ott is beérnénk.

Edzői értékelések:

Martin Béla (HSC vezetőedző):

A felkészülést jól szolgálta a mérkőzés. Eleg érdekes gólok születtek. Annak mindenképp örülök, hogy mindenkinek tudtam legalább 1 félidő játék lehetőséget adni és összességében elégedett vagyok.

Steinmetz György (Bp. Erdért SE vezetőedző):

Gratulálok az ellenfélnek! A Hidegkútnak ez már körülbelül a hetedik edzőmeccse volt a télen, mi két hete edzünk kis létszámban és nekünk ez volt az első. Az első félidőben még tartottuk magunkat, amásodikra nagyon elfáradtunk sajnos.

A.G.

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.