Sajnos az utóbbi hetekben nem sikerült javítanunk, sőt győzelmet sem arattak a csapatink. Lássuk mi is történt pontosan a felnőtt csapatok háza táján:

BLSZ III., 18. forduló: Bp. Erdért SE – HSC 5-2 (0-0)

Összeállítás: Gál – Hegyi, Fenyvesi, Remetei (Molnár 54’), Feczer – Stoll, Horváth (Stadtmüller 40’), Kovács, Pál (Botzheim 34’, Badon 44’)– Szilágyi, Borzás (Apjok 65’), G.sz.: Stoll, Kovács, Sárga lap: Hegyi Piros lap: Szilágyi

IMG_4382

Csapatunk a sereghajtó Erdért (testvércsapatunk) otthonába látogatott méghozzá vérmes reményekkel, hiszen ősszel hazai pályán sima 5-2-es győzelmet arattunk. Az ellenfél kezdőjében két ex-hidegkúti játékos (Katz, Steinmetz) is helyet kapott. Az első félidőben bár gól nem esett, meglepetésre a hazai csapat birtokolta többet a labdát. Sajnos negatív eseményei voltak az első játékrésznek, hiszen előbb Pál Tibi szenvedett bokaszalag szakadást, majd a helyére beállt Botzheimet is le kellett hozni 10 perc játék után részleges bokaszalag szakadás miatt. A félidő előtt még egy kényszerű cserénk volt, Horváth Barna sem tudta folytatni a játékot. A második félidőről pedig jobb nem is beszélni. Bár megismétlődött az őszi végeredmény, ezúttal sajnos fordított állás született. Csapatunk a vereség mellett elvesztette az 5 meccses eltiltása után visszatérő Szilágyit. Ez a magatartás és hozzáállás jelen helyzetünkben teljességgel megengedhetetlen. Sziszit 1 hónapra tiltották el. Köszönjük a szép számú szurkoló delegációnak, aki ezúttal is elkísért bennünket.

BLSZ III., 19. forduló: Budatétény SE II – HSC 3-3 (1-2)

Összeállítás: Gál – Hegyi, Fenyvesi, Remetei (Nagy 61’), Feczer – Badon, Stadtmüller (Molnár 54’), Kovács, Tamás (Apjok 59’) – Borzás, Bedő, Gólszerzők: Bedő 2, Tamás,  Sárga lap: Borzás, Nagy.

IMG_4557

A meghökkentő vereség után a listavezető Budatétény otthonába látogattunk, ahol bár akár győzelmet is arathattunk volna a legvégén a bravúr pontnak is örülnünk kellett. Az első félidőben nagy meglepetésre Bedő Doma és Tamás Gabi remekbe szabott góljaival 2-0-s vezetéshez jutottunk, ám a félidő vége előtt sikerült az ellenfélnek szépítenie. A második félidőben aztán Doma megduplázta góljai számát így ismét 2 gólos előnyünk volt, ám a hazaiak nem adták fel és sikerült kiegyenlíteniük. A 92. percben Borzás szabálytalankodott a 16-oson belül. A kétes szituáció után a 11-es pontra mutatott a bíró ezzel hatalmas esélyt adva a hazaiaknak a győzelem megszerzésére. A büntetőt elvégző játékos a jobb kapufa mellé gurított így maradt a 3-3. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a hazai oldalon a második félidő hajrájában a piros lap is villant, miután az egyik játékos arcon köpte Molnár Csabát. Sajnos az 1 pont nem túl sokat segít nekünk a bennmaradást jelentő helyek megszerzéséhez, de egy jó meccset játszottunk végre hosszú idő után.


BLSZ IV., 19. forduló: RKSK II Vércsék – HSC II 3-0 (2-0)

Összeállítás: Csercsa – Soós, Molnár, Gál, Feczer – Besnyői, Bedő, Kukurta, Hegyi – Apjok (Pleva 45’), Borzás (Bognár 57’)

IMG_4553

A tartalék csapat nagyon fáradt visszajátszókkal sima vereséget szenvedett. Sajnos nem igazán történt emlékezetes dolog a mérkőzésen. Mindenesetre olyan visszajátszókra nincs szükségünk, akik azt gondolják, hogy derogál nekik a BLSZ IV-ben játszani. Ráadásul főleg olyanokra, akiknek ez a valós szintjük pedig…

BLSZ IV., 20. forduló: HSC II – Ferencvárosi FC II 0-3 (0-0)

Összeállítás: Csercsa – Hegyi, Molnár, Gál, Feczer – Pleva, Forgács, Stadtmüller, Besnyői – Apjok

IMG_4569

Elkeserítő volt, de legalább az összeállításon nem kellett sokat agyalni. Idén először fordult elő, hogy csupán 10 fő jelent meg egy mérkőzésen, ráadásul ez a szégyen pont egy hazai mérkőzésen esett meg, ahova törzsszurkolóink is kinéztek szurkolni nekünk. Sajnos győzelmet nem ünnepelhettek, de legalább becsületes küzdést láttak, mert az a 10 ember, akik eljöttek az utolsó leheletükig küzdöttek a pályán, ami mindenképpen becsülendő. Az egyszem csatár Apjok még gólokat is szerezhetett volna, de az egy ember előny mindenképpen sokat segített a vendégeknek, akik így megérdemelt győzelmet arattak. Utálok ezen gondolkozni, de egy kérdést megér…vajon mi lett volna ha…?


BLSZ III., 20. forduló: HSC – Törökbálint FC 3-6 (2-4)

Összeállítás: Gál – Borzás (Molnár 37’), Feczer, Fenyvesi, Hegyi – Tamás, Kovács (Nagy 67’), Badon, Stoll – Bedő, Kukurta (Apjok 61’), Gólszerzőnk: Bedő 3, Sárga lap: Tamás

IMG_4731

Papíron nem mi voltunk a találkozó esélyesei, de a múlt heti bravúrpont után sokan bíztak egy esetleges meglepetésben. A mesteredző megpróbálkozott egy kicsit új felállással, de sajnos a terv nem vált be egészen. Már 4-0-ra is vezettek a vendégek a félidő derekán, de a játékrész vége előtt Doma duplával szépített. A félidőben újra éledő reményeinket egy újabb vendég gól hűtötte le, amire már csak Doma tudott válaszolni. Sajnos 3 rúgott gól ide vagy oda, végül sima vereséget szenvedtünk sajnos.

IMG_4725

A HULK szurkolói csoport ezúttal soha nem látott legalább 20 fős létszámban jelent meg, de rajtuk kívül sok hazai és vendégszurkolót elkönyvelhettünk még pluszban a jó időben, így legalább 50-en kísérték figyelemmel az összecsapást, amire már nagyon régen volt példa Hidegkúton.

IMG_4790

Köszönjük a buzdítást mindenkinek. A mérkőzést bár végig küzdötte, de sajnos ma kiderült, hogy Tamás Gabi lábát törte, így újabb játékost veszítettünk el.

IMG_4696

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.